Одна з найвідоміших українських акторок та народна артистка України Ольга Сумська стала амбасадором Громадської організації “Лікарський Фронт”.

Для себе Ольга однозначно вирішила, що її місце зараз серед волонтерів і лише так вона зможе спільними зусиллями наблизити перемогу України та допомогти тим, хто цього потребує.

 – Не можу всидіти без добрих справ. Хоча я була дуже активна у себе на сторінках. І, звісно, я намагалася цей віртуальний фронт примножити, як-то кажуть. Я відслідковую все сама, без команди. На це йде пів дня, не менше. Ну якщо є час, я постійно цим займаюся. З перших днів цієї страшної війни…Душа болить за хлопців на передовій, мені хочеться допомагати їм, розповсюджувати інформацію про їх потреби, а також згуртовувати наших людей заради спільної перемоги, – коментує своє рішення Ольга Сумська.

Саме тому, коли Ользі запропонували стати обличчям ГО “Лікарський Фронт” і разом робити добрі справи та згуртовувати людей, вона із задоволенням погодилася. Тим паче, вона вже знала про діяльність фонду, в тому числі завдяки друзям організації – Лілії Ребрик, Славі Камінській та іншим відомим особистостям, які допомагали збирати кошти на потреби українців та їх евакуацію з точок бойових дій.

Зазначимо, що з першого дня повномасштабного російського вторгнення громадська організація “Лікарський Фронт”, заснована Андрієм Лисецьким, працює заради підтримки держави, військового та цивільного населення, аби Україна змогла вистояти та перемогти, а люди – зберегти життя та здоров’я. Так, нещодавно організація придбала більше 10 автомобілів для евакуації населення з різних куточків України. Ці автомобілі мають дві функції – відвозити на фронт медичні аптечки, надавати гуманітарну допомогу людям та рятувати життя тваринам, і перевозити людей до більш безпечних регіонів країни.

Також ГО “Лікарський Фронт” не забуває і про тварин, волонтери організації продовжують вивозити тварин з точок бойових дій та завозять корм до притулків. Наразі планується відкриття нового притулку для тварин, де зможуть розміститися друзі наші менші.

Зробити донат можна за посиланням: https://secure.wayforpay.com/donate/dcf8039636187 (надійний сервіс, гроші потрапляють напряму на наш розрахунковий рахунок і далі ми їх перетворимо в аптечки та доправимо на фронт). Навіть 1 гривну можна відправити усього у два кліки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *