Болгарія – разюче багатогранна країна: тут вас  чекають сонячні пляжі морських курортів, засніжені гірськолижні траси, мальовничі природні парки, стародавні пам’ятники, смачна кухня і прекрасні можливості для оздоровлення дорослих і дітей. Місцеві жителі привітні і гостинні,

Країна розкинулася в Південно-Східній Європі на Балканському півострові. Зі сходу вона омивається Чорним морем: протяжність морського узбережжя тут – 400 кілометрів. Південними сусідами Болгарії є Греція і Туреччина, на заході країна межує з Сербією і Північної Македонією, а на півночі – з Румунією.

З туристичної точки зору сучасна Болгарія – різноманітна країна, яка сподобається любителям декількох напрямків відпочинку.

У нашому путівнику по Болгарії кореспондент та мистецтвознавець Сергій Комісаров   розповість читачам про кращи пляжи і гірськолижни курорти, про головні визначні пам’ятки, про найсмачніші страви місцевої кухні. Час, проведений в Болгарії відкриє читачам нову стару Болгарію  адже, за запевненням місцевих жителів, їх країна – рай, про це оповідає стародавня болгарська легенда: «Коли Бог дав народам світу їх землі, він забув про болгар. Не залишилося для них вільної землі. І тоді він подарував болгарам шматочок раю ».

(серія дивовижних репортажів на нашому сайті http://ukrpres.info   та  www.33tv.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *