«За морем тепліше, та вдома миліше…» З дитинства знаю це прислів’я. І знаю, що воно на всі 100 відсотків відповідає правді життя…

   

 Так, кривава війна, яку 24 лютого минулого року розв’язали проти України путін та його поплічники разом із їхніми холуями та підхолуйниками, змусила мільйони наших співгромадян (в першу чергу – жінок) виїхати за межі Батьківщини. Але, на щастя, поїхали не всі. В Україні залишилися мільйони мужніх і патріотично налаштованих жінок, які працюють на нашу Перемогу. Адже їхній девіз по життю дуже простий : «Жити – Вітчизні служити».
       
І для таких  жінок  – мужніх, працьовитих, незламних – це не просто слова, а керівництво до дії.  А ще вони – професіоналки – кожна у своїй царині. Саме таких представниць «слабкої статі», які виявилися набагато сильнішими від мільйонів українських чоловіків, котрі «дременули» з України ще в перші дні війни, аби пересидіти часи лихоліття у комфорті й спокої десь за морями та океанами – вчора нагородили відзнаками V НАЦІОНАЛЬНОЇ ПРЕМІЇ «НАЙКРАЩА УКРАЇНКА В ПРОФЕСІЇ».
           
Ініціатори премії (засновниця проєкту – Тетяна Коляда та президент Комісії експертів – заслужена журналістка України, громадська діячка, пресаташе УСПП, експертка соціальних телевізійних проєктів, організаторка багатьох жіночих і дитячих благодійних заходів Марина Кінах) разом з іншими членами журі вирішили так :навіть під час війни ми повинні  прославляти  тих, хто здобув високі результати у своїй справі. У кожної з видатних фахівчинь – своя доля, у кожної свій фронт.

   

Нагородження кращих із кращих українських жінок, які на своєму робочому місці ось вже 15 місяців поспіль виборюють нашу велику Перемогу відбулося у Торгово-промисловій палаті України.Організатори заходу: Всеукраїнський журнал Super Lady. Захід відбувся  за підтримки Українського союзу промисловців і підприємців та Торгово-промислової палати України. Ведучі заходу: АНДРІЙ ДЖЕДЖУЛА – актор, відомий теле та радіоведучий, та ВІКТОРІЯ МАЦІЩУК – юна телеведуча і акторка.

     

ЗІРКОВІ ГОСТІ :

ОЛЬГА СУМСЬКА – народна артистка України
ВІТАЛІЙ БОРИСЮК – заслужений артист України
ЯРОСЛАВА РУДЕНКО – заслужена артистка України

       

ОЛЕКСІЙ САГАЛОВСЬКИЙ – співак та композитор
ХРИСТИНА ОХІТВА – заслужена артистка України
ІЛОНА САВІЦЬКА – співачка.
Організаторам  V НАЦІОНАЛЬНОЇ ПРЕМІЇ «НАЙКРАЩА УКРАЇНКА В ПРОФЕСІЇ» нині вдалося привернути увагу до успішних жінок, відшукати нові обличчя, поділитися досвідом ведення бізнесу в умовах воєнного стану, об’єднати жіночу спільноту та відзначити нагородами найкращих у своїй професійній діяльності.  Захід, організований талановитими українськими жінками та громадськими діячками Мариною Кінах, Тетяною Колядою та їхньою дружньою командою, пройшов на ура! Вітаємо кращих професіоналок України із високими нагородами.
         
Дорогі наші берегині, ми щиро пишаємося кожною із вас! Справжній патріотизм – це не любов до ідеї, це не організація мітингів десь на фоні Ейфелевої вежі чи на фоні хмарочосів у американському Манхеттені. Це не флешмоби у Ніцці чи Монако. Справжній патріотизм – це любов до Вітчизни на її теренах, коли на наші міста і села кожного дня падають уламки від десятків ракет та дронів. Це любов до рідної землі у режимі “Тут і зараз”!
   
Журналісти Міжнародного інформаційного агентства УКРПРЕС-ІНФО щиро вітають лауреаток  цьогорічної премії «НАЙКРАЩА УКРАЇНКА В ПРОФЕСІЇ». Наші любі пані та панянки, ми  щиро віримо, що наступне нагородження кращих жінок-патріоток відбудеться вже під мирним небом України. Адже саме для цього ви разом із дітьми та батьками й залишилися на рідній землі, аби ваші чоловіки, брати і колеги по роботі нарешті здолати підступних путінських  ординців, які хотіли протягом трьох днів (!!!) поставити наш волелюбний народ на коліна. От нахаби дурноголові…  Нічого у путіна і його «визволителів – мародерів» із цієї «хотєлки»  не вийде – поки у нас є такі мужні жінки, справжній цвіт української Нації…

   

PS: Сьогодні – 458 (!!!) день збройної боротьби нашого волелюбного народу проти підступних рашистських загарбників… Борімося – поборемо! Слава ЗСУ! Слава кращим українським жінкам! Слава Україні!
Сергій Комісаров, шеф-редактор Міжнародного інформаційного агентства УКРПРЕС-ІНФО, Заслужений журналіст України, арт-менеджер, організатор мистецьких пленерів та виставок
Фото автора

#ВірювПеремогу #Перемога #Київ #Україна #НСХУ #ЗСУ #Мистецькахвиля #ТППУ  #ПреміяНайкращаукраїнкавпрофесії  #СергійКомісаров #ЯлюблюКиїв

#Укрпресінфо #Повертайсяживим #програмаМистецькахвиля

#МаринаКінах    #війнавУкраїні  #artworkinprogress #ukraineartist #ukraineart

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *