23 лютого 2023 року відбудеться щорічна премія «Державник року», ініційована Київською Школою Державного Управління імені Сергія Нижного.

Незважаючи на підступну війну, розв’язану росією рік тому, українська державність не просто не похитнулася, а навпаки отримала потужний імпульс для свого подальшого зміцнення. Сьогодні ідея української держави як ніколи об’єднує всю українську націю. За рік війни з росією в Україні з’явилася плеяда справжніх державників та героїв, для яких розбудова незалежної та процвітаючої України – це питання номер один порядку денного. Важливу роль в процесі розбудови української державності за останній рік взяла на себе й КШДУ іменія Сергія Нижного, яка у стані війни готує нових державних управлінців та політиків з унікальною етикою лідерства.

Студенти КШДУ імені Сергія Нижного отримують знання і переймають досвід держуправління, спілкуючись із політиками, урядовцями, бізнесменами та представниками громадських організацій. Даний освітній проєкт має важливу стратегічну мету – сформувати професійну патріотичну проукраїнську політичну еліту в Україні.  Вручення премії «Державник року» від КШДУ ім. Сергія Нижного – це унікальна подія для нашої держави, яка покликана довести українцям, що у нас є приводи для гордості і люди, які зробили вагомий внесок у розвиток країни. На вручення вже другої премії запрошені найвідоміші українські політики, журналісти, експерти та представники громадянського суспільства.

Премія вручатиметься людям, які своєю працею заслужили, щоб країна дізналася про своїх героїв та їх досягнення, що стали перемогами для всього народу.

Цього року премія складається з 10 номінацій:

  • Законотворець року
  • Міністр року
  • Управлінець року
  • Найкраща гуманітарна ініціатива у державній сфері
  • Найкраща регіональна ініціатива
  • Найкращий міський голова року
  • Найкращий голова ОТГ року
  • Реформатор року
  • Найбільш впливовий іноземний державник – друг України
  • Гордість КШДУ іменія Сергія Нижного
  • Визначення лауреатів премії відбудеться в два етапи.

На першому етапі представники широкої громадськості на офіційному сайті КШДУ імені Сергія Нижного мають змогу запропонувати кандидатів по кожній з номінацій. https://kspa.com.ua/derzhavnyk-roku-2023/

Відповідно 3 кандидати по кожній номінації, що набрали найбільше голосів будуть винесені на розгляд журі, що складається з 7 лауреатів Премії «Державник Року» 2022 року, які вже своїм голосуванням оберуть переможців 2023 року.

В першому етапі голосування можуть взяти участь всі українці. Необхідно лише зайти на сайт … та запропонувати свого державника року в кожній з 10 номінацій, але не забувайте слова великого сера Вінстона Черчилля: «Відмінність державного діяча від політика в тому, що політик орієнтується на наступні вибори, а державний діяч – на наступне покоління.»  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *