25 січня 2022 року, у своїй резиденції, Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет прийняв делегацію Надзвичайних та Повноважних Послів різних країн та представників Національної спілки художників України.

До високоповажної делегації увійшли Надзвичайний та Повноважний Посол Ісламської Республіки Іран в Україні – пан Манучехр Мораді, Надзвичайний і Повноважний Посол В’єтнаму в Україні – пан Нгуєн Хоан Тхань, Надзвичайний і Повноважний Посол Палестини в Україні – пан Гашем Хасан Даджані, консул Словацької Республіки, голова Національної спілки художників України Чернявський Костянтин та інші творчі діячі, які працюють на розвиток українського мистецтва та культури України.

Поважні гості привітали Святійшого Патріарха Філарета із днем народження, яке Святійший Владика нещодавно молитовно відзначив.

У свою чергу, Патріарх Філарет, подякував дорогим гостям за щирі привітання і побажав їм успіхів у всіх добрих справах, Божої допомоги, щоб кожний на своєму місці старанно виконував свої обов’язки.

Також, Святійший Патріарх Філарет з нагоди 30 річчя Дня Незалежності України та святкування Дня Художника нагородив членів Національної спілки Художників України орденами святого Рівноапостольного князя Володимира Великого.

Наприкінці зустрічі Святійший Владика подякував шановним гостям за візит і побажав Божого благословення та успіху у роботі на дипломатичній ниві в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *