26 листопада у Fairmont Grand Hotel Kyiv відбудеться благодійний вечір найкращої тенісистки України Еліни Світоліної, на якому зберуться знаменитості з усього світу.

Цього вечора на гостей чекає багата програма — вітальний коктейль, виступ Еліни Світоліної та її друга, олімпійського чемпіона Жана Беленюка, музичний перформанс від спеціального гостя, гала-вечеря, благодійний аукціон із унікальними лотами і соло на скрипці від справжнього віртуоза Василя Попадюка.

З молотка підуть «враження» та знакові спортивні «коштовності»: ігрова ракетка Еліни Світоліної із  Токіо-2020, де вона виборола першу олімпійську медаль в історії великого тенісу України; ігрова футболка легендарного Новака Джоковича із автографом; приватна дегустація ексклюзивних Cuvees Moët Hennessy від LVMH Foundation в унікальному L’Appartement Private у Парижі; запрошення на закриту вечірку Christian Dior у компанії Еліни з подальшим відвідуванням турніру Великого Шолому Roland Garros та інші лоти.

Анонсований захід стане частиною благодійної програми Фонду Еліни Світоліної та покликаний звернути увагу суспільства, бізнес-партнерів і меценатів на дитячий спорт, а також показати весь потенціал його розвитку. Всі кошти, зібрані Фондом Еліни Світоліної під час благодійного вечора, підуть на створення першої в Україні Дитячої академії тенісу.

Інформація про фонд і його засновницю

Фонд Еліни Світоліної був заснований у 2019 році. Він займається всебічною підтримкою перспективних юних спортсменів. https://ukraine.elinasvitolinafoundation.org 


Еліна Світоліна — перша ракетка України, яка встановила велику кількість національних рекордів. Виборола перемогу в 16 одиночних турнірах WTA (Women’s Tennis Association), зокрема WTA Finals 2018. На Олімпійських іграх Токіо-2020 здобула першу олімпійську медаль в історії українського тенісу.


Еліна є третьою ракеткою світу в професійному світовому рейтингу WTA (2017, 2018, 2019), півфіналісткою турнірів Великого шолома (Wimbledon 2019 і US Open 2019), фіналісткою WTA Finals 2019.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *