30 листопада на Освітній платформі PITCH UA відбудеться онлайн майстер-клас для продюсерів, маркетологів та комунікаційників, які працюють в аудіовізуальній індустрії. Спеціальна гостя Лорен Козак (Lauren Kozak), діджитал консультантка і менторка з маркетингу із Лос-Анджелесу (США), розповість про те, як використовувати соцмережі  для просування фільмів і серіалів із соціально вагомими меседжами.

Лорен Козак за 20 років професійної діяльності надавала консультації понад 100 клієнтам – від компаній із рейтингу Fortune 500 до малого бізнесу та приватних підприємців. Саме вона запустила Twitter-екаунт Брітні Спірс, що свого часу став одним із трьох перших профілів-“мільйонників”. Також у її послужному списку – управління аналітикою соцмереж, стратегією та залученням аудиторії усіх 8 видань медіаконгломерату Los Angeles Times & Tribune Publishing.

На майстер-класі Платформи Лорен Козак разом із модераторами Джошем Вайнстоком та Адамом Сігелом розкажуть про стратегії роботи з різними онлайн-платформами для залучення місцевої та міжнародної аудиторії фільмів та ТБ-проєктів: як ефективно використовувати інструменти комунікації для того, аби знайти та втримати свого глядача, зробити свій продукт доступним для тих, хто у ньому зацікавлений, та видимим для тих, хто ще про нього ще не знає. Експерти також зосередяться на локальному ландшафті соціальних мереж України, аби надихнути місцевих творців думати та діяти з користю для суспільства.

Модератори майстер-класу: Джош Вайнсток (США) – номінант на премію Emmy, засновник студії Sea Smoke Entertainment та Адам Сіґел (США) – контент-стратег, сценарист та продюсер.

Майстер-клас “Мультиекранна ера соціальні медіа та індустрія розваг”

30 листопада, 18:00 – 19:30, онлайн, безкоштовно

Для участі у заході реєструйтесь за лінком https://forms.gle/yiFcU2WAonLQWPcz8. Напередодні майстер-класу ми надішлемо вам посилання для перегляду, а трохи згодом – конспект від Mеdia Business Reports, аби вся цінна інформація була завжди у вас під руками.

Приєднуйтесь до нас на Facebook.Освітня платформа PITCH UA – просвітницький проєкт від організаторів конкурсу соціально вагомого контенту PITCH UA, що має на меті створити можливості для вдосконалення майстерності українських творців контенту та надати безкоштовний доступ до світових практик інтеграції соціально вагомих тем у кіно, на ТБ та у цифровому сегменті. Проєкт здійснюється за підтримки програми Transformation Communication Activity (TCA), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Підписуйтесь на новини Платформи:  https://forms.gle/jRLuF463J4t8T8by6 

Організатор проєктуMedia Resources Management (MRM), українська медіаконсалтингова компанія, що надає комплексні послуги у сфері медіа та ентертейменту. MRM – досвідчений організатор багатьох профільних подій у галузі аудіовізуальної індустрії, включно з такими заходами міжнародного рівня, як щорічний медіафорум KYIV MEDIA WEEK та конкурс форматів SMALL WORLD. BIG IDEAS.

Проєкт Transformation Communications Activity (TCA), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Основною ціллю TCA є партнерство з урядом України, приватним сектором та громадянським суспільством з метою зміцнення опірності української демократії за допомогою інноваційних комунікаційних ініціатив, які залучають громадян України до дискусій щодо демократичної трансформації країни та європейської інтеграції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *