Обговорюємо справи і творчі плани добрих, милосердних і чесних людей у інтер”єрі Музею історії Києва, де нині триває робота дивовижної за кількістю і якістю робіт художньої виставки «Велика сімка»! 4 червня 2021 року тут відбувся «ФОРУМ ДОБРИХ СПРАВ», вже вчетверте організований Інститутом розвитку громадського суспільства імені Голди Меїр.

Програма заходу складалася із двох панелей: «Взаємодія активних громадян в успішному суспільстві. Приклади добрих справ» та «Механізм взаємодії муніципалітетів та громадянського суспільства». Під час Форуму на широкий загал були продемонстровані приклади згуртування суспільства, а також спікери розказали як зробити громадянський активізм популярним та почесним. Також під час Форуму на реальних прикладах було розглянуто механізм взаємодії муніципалітетів та громадянського суспільства.
На Форумі зустрілися громадяни України та представники благодійних фондів та організацій, які своїми руками розвивають громадянське суспільство. Головна мета заходу – продемонструвати на реальних прикладах, що робити добро може кожен! І таких прикладів – сотні, якщо не тисячі. За кожним із них стоять реальні долі реальних людей, які живуть і працюють не лише для себе, або своєї сім”ї, а в першу чергу – для блага суспільства.
Серед учасників Форуму : Андрій Чесноков, Заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції; Марина Хонда, заступниця голови КМДА; Світлана Горбунова-Рубан, Заступниця Харківського міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення; депутат Харківської міської ради; Заслужений працівник соціальної сфери України; Олександр Сосіс, Голова Наглядової ради Інституту розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр, бізнесмен, акціонер АТ «Банк Альянс»; Володимир Бондаренко, заступник міського голови – секретар Київської міської ради; Світлана Трифонова, заслужений майстер спорту з гонок та біатлону, багаторазова чемпіонка, срібна та бронзова призерка параолімпійських ігор; Марина Радова, начальниця Управління туризму та промоцій КМДА; Владислав Трубіцин, депутат Київської міської ради, голова Постійної комісії Київської міської ради з питань підприємництва, промисловості та міського благоустрою, меценат книговидавець; Роман Деркач, заступник головного лікаря ДУ «Інститут травматології та ортопедії АМН України»; Алла Шлапак, депутат Київської міської ради V-IX скликань;
перший заступник голови Постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, кандидат економічних наук, професор; Олександр Лисиця, дитячий онкогематолог; Валерій Чигляєв, народний артист України, український актор театру та кіно; Олена Репіна, українська акторка театру та кіно; Лариса Рибик, кандидат психологічних наук, автор програми психологічного супроводження при переживанні раптової втрати близької людини; Катерина Крючкова, засновниця проекту «Важлива»; Іван Степурін, директор видавництва “Саміт-книга”, секретар Громадської ради з питань культури, молоді та спорту; Чеповий Володимир, підприємець, письменник та громадський діяч; Анастасія Попсуй, президентка ГО «Європейська Асамблея жінок-депутатів», засновниця національного конкурсу «Кращі жіночі ініціативи України», голова правління «Національної мережі розвитку локальної філантропії»; Віра Хорунжа, лікар-терапевт, дієтолог; Олена Кравченко, голова Всеукраїнської громадської організації “Сила Країни”, член ГО Всеукраїнської асоціації медійників, завідувач кафедри цивільного, господарського та трудового права в Академії праці, соціальних відносин і туризму, тренер-консультант з протидії мобінгу та булінгу; Наталія Міщєрікова, начальник групи цивільно-військового співробітництва 128-ї окремої гірсько-піхотної бригад, волонтер БФ «КОЛО» та багато інших.

Інформація – Інституту розвитку громадського суспільства імені Голди Меїр

Фото – Сергія Комісарова, УКРПРЕС-ІНФО

#ФорумДобрихсправ #Благодійність #Київ #МузейІсторіїКиєва #ТетянаГребан #КМДА #УКРПРЕС_ІНФО #СергійКомісаров #ІнститутрозвиткугромадськогосуспільстваіменіГолдиМеїр

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *