В депутати, що б заробляти!

Так вважає підприємець Вячеслав Васильєв, який зіткнувся у 2017 році з неправомірними діями в тендері по продажу нерухомого майна за адресом проспект Голосіївський 107, на той момент приміщення  належало КП «Київпастранс» . Компанія «СКД 2015», яка стала переможцем тендеру за місцем реєстрації не знаходиться. На момент тендеру, засновник компанії «СКД 2015»  був Денис Андрійчук, в той же час він був працівником КП «Київпастранс», незабаром цю компанію перереєстрували на  Максима Волошина. Зв’язатись с Андрійчуком не вдалося.

Під час пошуку інформації вдалося з’ясувати, що на того ж самого Волошина зареєстрована Компанія «ТРОЯ 1», власником якої раніше був Сергій Майзель.  в контактних даних компанії і досі вказаний особистий номер телефона Сергія Майзеля.

В телефонній розмові з власницею квартири під номером 19 ми дізнались, що нею було написано заяву до поліції з приводу реєстрації фірм на її квартиру, як  з’ясувалось на адресу Тополева 4 офіс 19 зареєстровано 62 юридичні компанії частина з яких фігурує в кримінальних провадженнях . Згідно офіційної відповіді Управління житлово-комунального господарства та будівництва в Солом’янському районі даної адреси не існує.

Максим Волошин що на сьогоднішній день являється власником компанії ТОВ «Троя 1» та ТОВ «СКД 2015» спілкуватись відмовився, коли у розмові почали фігурувати прізвища Андрійчук та Майзель.

Сьогодні Сергій Майзель готуєтся до чергових  виборів з партією «Перемога Пальчевського», в офісі він не присутній від особистої зустрічі відмовився.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *