18 вересня 2020 року відбудеться ГОЛОВНА МЕБЛЕВА ВЕЧІРКА цього року з нагоди святкування 19-річчя найпотужнішої галузевої спільноти – Української Асоціації Меблевиків, а також інавгурації її нового керівного складу.

Ми адаптували світовий досвід бізнес-асоціацій під українські реалії та стали на шлях просвітництва заради спільної перемоги в покращенні меблевого середовища України та популяризації світового бренду FURNITURE OF UKRAINE. Тож, давайте знайомитись! Ми – Українська Асоціація Меблевиків – найбільше галузеве бізнес-об’єднання в Україні. Нашою місією є створення кращого меблевого середовища в Україні. Наразі УАМ включає більше 250 українських меблевих компаній, серед них багато сучасних, професійних і прогресивних виробників меблів, які експортують і впроваджують глобальні проекти по всьому світу. Ми з гордістю засвідчуємо, що УАМ – це правдивий голос українських меблевиків й саме тому запрошуємо вас почути його та розділити цю визначну подію разом з нами!

Ми зростаємо кількісно та якісно щороку і на свою 19-ту річницю нам є чим пишатись:

❏ Присутність в соціальних мережах Просуваючи бренд українських меблів та спільноту УАМ з 2018 року у нас з’явилися сторінки в Instagram, LinkedIn, Youtube, Pinterest та Twitter. Загальна кількість підписників перевищила 12500. Щомісячно публікаціями ми охоплюємо авдиторії в кількості 200-250 тисяч.

❏ Просування на світовому рівні УАМ заснувала власну меблеву виставку Furniture of Ukraine Business Expo, під час підготовки до якої було охоплено більше 6000 потенційних байєрів зі 42 країн світу. Було проведено Design Meetup з фахівцями Великобританією, Ізраїлем, Індією та США. Амбасадором УАМ став засновник та керівник міжнародної виставки London Design Week Джимі Макдоналд. Завдяки активній роботі УАМ розмір експорту до Ізраїлю за 2019 рік було збільшено у 2 рази.

❏ Лобіювання інтересів та захист членів УАМ Зміни до законодавства УАМ стала ініціатором та співавтором численних змін та доповнень до чинних нормативно-правових актів, особливо, під час запровадження карантину. Захист інтересів членів УАМ Платформа лобіювання допомагала вирішувати спірні питання з контролюючими органами восьми членам УАМ, що звернулися за допомогою. Сума врятованих коштів, які члени УАМ повинні були сплатити у вигляді несправедливо нарахованих податків, зборів та штрафів, сягає більше 2 млн.грн.. Визнання меблевої галузі стратегічно важливою Завдяки проактивній позиції УАМ меблеву галузь включено до державної експортної стратегії, ця галузь є смарт-спеціалізацією в 7 областей України.

❏ Навчання фахівців меблевої галузі За останні 2 роки в УАМ відбулося більше 100 подій у різних регіонах України, під час яких члени УАМ мали змогу навчатися у провідних експертів з тендерів, Lean, міжнародних відносин, мистецтва самопрезентації, маркетингу, фінансам та багатьом іншим темам. Відвідування студентами профільних ВУЗів підприємств членів УАМ надала можливість запрошувати на роботу молодих фахівців та ділитися актуальною інформацією. Робота із школярами та батьками абітурієнтів дала приріст кількості заяв на вступ на спеціальність “Деревообробні та меблеві технології” на 85%.

❏ Кластеризація УАМ розпочала активну роботу з організації кластерів. Сума спільно реалізованих контрактів членами УАМ вже перевищила 2 млн.дол. За підтримки Мінрегіонрозвитку та обласних державних адміністрацій УАМ спільно з Кроноспан веде роботу з утворення трьох кластерів, розміщених на території виділених під кластери промислових зон загальною площею більше 60 Га.

❏ Прозорість та відкритість З 2018 року в УАМ запроваджено традицію проведення відкритих засідань Правління УАМ, які проводяться щомісячно в різних містах України, а також прямі ефіри таких засідань. Звітність УАМ ретельно перевіряється Ревізійною комісією УАМ, а також грантодавцями USAID та UNIDO.

Під час нашого традиційного святкування з нагоди вступу нових компанії до УАМ на вас чекатимуть:

  • новини щодо напрямків діяльності асоціації від Президента УАМ Володимира Патіса;
  • знайомство з новими компаніями, які працюють на меблевому ринку України;
  • вперше в УАМ Speed Dating: Байєр VS Меблевик VS Дизайнер;
  • експозиція меблевих шедеврів FURNITURE OF UKRAINE;
  • традиційний святковий фуршет та вітальний торт;
  • шалений нетворкінг та неймовірна атмосфера.

Також під час заходу до нас урочисто долучаться 29 нових компаній.

Локація: КВЦ ПАРКОВИЙ, перший поверх, зала у лівому крилі Початок реєстрації о 14:00 Початок події о 15:00

Тривалість події: 15:00 – 22:00 З нами БЕЗПЕЧНО святкувати, бо під час реєстрації кожному учаснику обов’язково перевіряють температуру та видають захисну маску, а по всій території ми ставимо санітайзери. До зустрічі на головній меблевій вечірці року! Акредитація здійснюватиметься до і під час заходу, просимо надсилати свої відповіді щодо участі на пошту: info@uafm.com.ua

За додатковою інформацією просимо звертатися: Наш сайт: www.uafm.com.ua

Наша facebook-сторінка: /association.uafm/

Контактний телефон: +38 (063) 235 0203

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *