У душі кожної людини лунає своя мелодія. Зазвичай вона ніжна і зворушлива… Іноді – мерехтлива, як проміння ранкового чи вечірнього світла… Ця мелодія інколи виникає під час споглядання вподобаної картини.

Любов до музики та любов до образотворчого мистецтва – саме ці два прекрасних і високих почуття поєднуються в особі неординарної мисткині – професійної художниці та професійної артистки, яка незабаром дасть концерт в Музеї Марії Заньковецької (філія Музею театрального, музичного та кіномистецтва України).
Отож, маю честь запросити вас на чергову артистичну прем’єру – концерт незабутніх пісень та романсів у виконанні Заслуженої артистки естрадного мистецтва України, лауреатки Міжнародних і Всеукраїнських пісенних конкурсів, володарки ордену Квітки Цісик (Мадрид 2016 р.), члена Національної Спілки художників України Наталки Полтавець. Хочу додати, що разом із нею цього вечора у Музеї  виступатиме також і відомий  актор театру та кіно Олександр Босий
 
Концерт відбудеться 31 березня, о 16:00 у Театральній вітальні Музею Марії Заньковецької, за адресою: вул. Велика Васильківська, 121 (ст.м. Палац Україна).
PS : Сьогодні – 395 (!!!) день збройної боротьби нашого волелюбного народу проти підступних рашистських загарбників… Борімося – поборемо! Нам Бог помагає. І, що не менш важливо, нам допомагає у цій безкомпромісній боротьбі між Добром та злом також музика та сучасне образотворче Мистецтво ! Культурний фронт діє!!!

Жанна Маценко, старший науковий співробітник Музею Марії Заньковецької (філія Музею театрального, музичного та кіномистецтва України)

#ВірювПеремогу #Перемога #Київ #Україна #НСХУ #ЗСУ #Мистецькахвиля #Мистецтво #Сучаснемистецтво #Творчість #СергійКомісаров #ІринаДробот

#художнівиставки

#МузейтеатральногомузичноготакіномистецтваУкраїни

#Укрпресінфо #Повертайсяживим #програмаМистецькахвиля #МузейМаріїЗаньковецької

#contemporaryartist #contemporaryartwork #modernart

#originalart

#artstudio

#artworkinprogress

#ukraineartist #ukraineart

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *