18 грудня в ТРЦ “Термінал” (Бровари) відбудеться боксерське шоу K2 Promotions. Головним протистоянням вечора стане бій за титул WBO International у легкій вазі між його володарем Денисом Берінчиком (15-0-0, 9 КО) та екс-претендентом на титул Чемпіона світу IBF Ісою Чанієвим (15-3-0, 7 КО) з Росії.

   

Вечір боксу відбудеться за підтримки генерального спонсора події Parimatch Ukraine, першої легальної беттінг-компанії. Поєдинки в прямому ефірі транслюватиме медіасервіс MEGOGO, а також американська стримінгова платформа ESPN+.В андеркарді у ринг вийдуть топові українські боксери: Владислав Сіренко (18-0, 15 КО), Дмитро Митрофанов (11-0-1, 5 КО), Василь Чеботар (9-0, 3 КО), Арнольд Хегай (16-1-1, 10 КО), Олександр Спірко (20-0, 12 КО), Ігор Шевадзуцький (8-0-0, 8 КО) та ін.

       

Напередодні бою у Броварах у столичному PM Hall (Паркова дорога, 16а)  відбулася зустріч спортсменів і керівників української команди з представниками ЗМІ.

     

“Як на мене, Іса Чанієв – суперник дуже цікавий. Дивився його поєдинок, у якому  він здолав титулованого боксера з Казахстану. Вирубав його «наглушняк». Щодо нашого протистояння на боксерському ринзі скажу так :  цей бій вам усім сподобається, тому що я давно не боксував, голодний і готовий пройти всю дистанцію. Але це бокс, все може закінчитися будь-якої миті.

     

Сильні сторони Чанієва – у ньогопо-справжньому нокаутуючий удар. Він злий та сильний. Боксер із Росії  не приїхав відбувати номер, не поїде додому, викинувши рушник”, – сказав Денис Берінчик на прес-конференції перед боєм. І пообіцяв журналістам : він працюватиме на ринзі по повній програмі. Відчуває у собі силу, отож, налаштований на перемогу і ще раз на перемогу!

Побажаєму уславленому українському спортсменові  і його команді вистояти у цьому принциповому для нашої держави спортивному протистоянні! Україна – вперед!

 #🇺🇦🇷🇺 #k2promotionsukraine #worldboxingorg  #K2Promotions #ТРЦТермінал #ДенисБерінчик  #ІсаЧанієв #ParimatchUkraine #Бокс #Спорт #СергійКомісаров #УКРПРЕС_ІНФО

Сергій Комісаров, шеф-редактор Міжнародного інформаційного агентства УКРПРЕС-ІНФО

Фото автора

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *