Незважаючи на свій юний вік, співачка та тревел-блоґерка Marietta зі своїм обранцем Олександром разом вже 11 років! У своїх соціальних мережах артистка вирішила дещо пофілософствувати з приводу стосунків. На власному прикладі та досвіді вона склала свій список того, із чого складаються якісні стосунки між чоловіками та жінками. 

  • Перше — стосунки повинні бути гармонійними. Тобто повинен існувати баланс між участю у відносинах кожної сторони. Кожен вносить свою частину, яка потрібна іншому. У свою чергу, ти даєш другій половині те, чого вона без тебе не може мати. Наприклад, нам жінкам потрібно відчувати себе коханими. Тільки свій чоловік може дати це відчуття через увагу, слова, поцілунки, обійми. У свою чергу, чоловікам потрібно, щоб в них вірили, щоб вони знали, що вони єдині, ну і, звичайно, усім їм потрібна своя муза. Віддаючи одне одному те, чого бракує іншому, ми створюємо певну гармонію.


  • Друге — це щирість. Без цього точно ніяк. Мені здається, що це взагалі фундамент відносин. Все не має сенсу, якщо стосунки нещирі. У таких відносин, якими б палкими вони не були, немає майбутнього. Як казав один письменник, любов та почуття потрохи будуть витікати «мов вода із тріснутого келиха» з таких відносин.


  • Третє — компроміс. Усі люди різні, і я не знаю жодної пари, яка ідеально підходила б одне одному, тому тут і про маленькі жертви на користь характеру іншого, і про постійну роботу над тим, щоб робити щось не тільки виходячи з власних бажань, а й з урахуванням думки коханої людини.


  • Четверте — схожий погляд на майбутнє. Важливо розвиватися разом та прагнути спільної мети.


  • П’яте, але не останнє — підтримка у будь-яких життєвих ситуаціях. Життя дуже часто нелегке, підкидує випробування різного характеру. І ми об’єднуємось у пари, щоб легше справлятися з усіма негараздами та проблемами. Разом переживати складні періоди простіше, а радісні моменти – вдвічі приємніше!

 

ЛІНК НА ПОСТ:

https://www.instagram.com/p/CVVRBiNqwOG/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *