Цієї зими шанувальників новорічних фантастичних вистав та фанатів комп’ютерних ігор-подорожей чекає прем’єра концептуально нової мульти просторової шоу-подорожі «Кібер Санта. Інший вимір» від творців грандіозних зимових постановок «Winterra» та «Вартові мрій».

Вперше в Україні в шоу будуть повністю стерті кордони між глядачами, сценою та акторами – у ньому не буде звичного залу для глядачів і сидячих місць, а відвідувачі вирушать у фантастичну подорож між трьома сценами і самі опиняться в епіцентрі сюжету, ставши частиною вистави.

«Шоу „Кібер Санта” – це результат роботи зіркової команди. Співавтором* головної музичної теми шоу став Потап (Олексій Потапенко). Трек був записаний на MOZGI Studios, а зазвучить він у виконанні соліста гурту MOZGI – Дяді Ваді*. Погодьтеся, складно уявити новорічні свята без запальних треків головних хіт-мейкерів країни! – Розповідає директор Stаge Show Compаny Наталія Гончар. – А створенням неймовірних візуальних ефектів та магії у шоу “Кібер Санта” займаються Profi Innovations, Front Pictures та Red Rabbit Entertainment – лідери ринку entertainment-компаній. Наше нове шоу точно змінить уявлення українців про традиційні зимові вистави. Запрошуємо подивитись».

Захоплююча історія для всієї родини, інноваційний формат ігрового шоу з технологічними візуальними спецефектами, карколомними акробатичними трюками, грандіозними декораціями, поряд з професійною грою кращих акторів комічного жанру і танцюристів зможе захопити і повністю залучити. Кульмінацією вистави стане показ Antigravity.show, яке вже підкорило суддів американського шоу талантів та глядачів з усього світу, а в Україні буде продемонстровано вперше. У ньому завдяки поєднанню суперсучасних технологій та візуальних рішень повністю розчиняються межі реальності.

«Формат подібного мультипростанного шоу буде презентовано в Україні вперше! Кібер Санта. Інший вимір» – це мегаподія, яка дарує новорічний настрій, заряджає та змушує пишатися, що в нашій країні і саме українською командою, українськими акторами створюється такий висококультурний інноваційний та технологічний продукт» – доповнила Наталія Гончар.

Разом із головними героями гості проживуть захоплюючу новорічну історію, яка сталася напередодні Нового року з хлопчиком Марком. За сюжетом у розпал святкувань головний герой залишається вдома, щоб протестувати нову комп’ютерну гру, на яку так довго чекав. Несподівано його перериває дивний чат, що з’явився з нізвідки. А його загадковий співрозмовник – Санта – просить допомоги в пошуку виходу з кіберпростору, адже з іншого виміру він ніяк не встигне підготуватися до свята та привітати мільйони людей по всьому світу. Кіберпростір відкриває свої двері Марку та історія починається…

«Команда WePlay Esports поділилася своєю кіберспортивною експертизою із творцями шоу, щоб надати реалістичності та видовищності «Кібер Санті». Активності, які ми готуємо спільно з колегами зі StageShow Company, занурять аудиторію у світ, де зникає межа між реальним та віртуальним. Упевнений, що глядачам сподобається «Кібер Санта» та створена ним святкова новорічна атмосфера!» – розповідає Олег Гуменюк, CEOWePlay Holding, кіберспортивної групи, яка поєднує індустрію розваг, кіберспорт та світ технологій.

Постановою головного шоу цієї зими традиційно займаються відомі режисери-постановники Костянтин Томільченко та Олександр Братковський.

Прем’єра шоу відбудеться вже 11 грудня у Концерт-Холі ВДНГ. Квитки у продажу на сайті проєкту!

Де: Концерт-хол ВДНГ (павілйон №9), просп. Академика Глушкова, 1

Коли:  з 11 грудня по 9 січня.

Білети: Кибер СантаKarabas.com, Concert.ua, Kontramarka.ua

Вартість білетів – 690 грн.

Деталі проекту на сайті  http://cybersanta.com.ua/

Вистави пройдуть із дотриманням усіх карантинних норм. Наявність одного з цих документів є обов’язковою умовою відвідування шоу:

– сертифікат вакцинації (в електронному чи роздрукованому вигляді);

– довідка 063/о (карта профілактичних щеплень);

– довідка про одужання від гострої респіраторної хвороби COVID-19;

– Негативний результат ПЛР-тесту (дійсний 48 годин);

– Негативний результат експрес-тестування на антиген (дійсний 48 годин).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *