Ця інформація, в першу чергу, є вельми важливою саме для тих шанувальників літнього відпочинку за кордоном, хто вже втомився від традиційних туристичних маршрутів. Як виявляється, гарно і відносно недорого  відпочити і одночасно дуже непогано оздоровитися можна й у досить екзотиній для більшості українців державі – Ісламській Республіці Іран.

Адже у цій країні наші співвітчизники масово практично не були… Саме про це йшлося сьогодні під час зустрічі працівників Посольства Ісламської Республіки Іран із представниками провідних вітчизняних туристичних фірм і компаній  та керівниками профільних засобів масової інформації.

Радник Посольства Мохаммад Реза Шабані Алікалаєх розповів запрошеним на зустріч, що з 13 по 15 липня цього року у Центрі міжнародних Форумів Організації радіо та телебачення Ісламської Республіки Іран у місті Тегерані відбудеться П”ятий міжнародний конгрес лікувально-оздоровчого туризму.

У цьому масштабному міжнародному заході візьмуть участь керівники, що здійснюють політику у відповідних секторах Ірану, очільники клінічних заходів, предаствники туристичних агенцій та компаній, гіди, а також керівники  закладів та асоціацій лікувально – оздоровчого туризму Афганістану, Азербайджану, Узбекистану, Оману, Іраку, Сирії, Киргизстану, Казахстану, Малайзії, Індонезії, Сербії, Угорщини, Грузії та низки інших країн.

Додаткова інформація щодо переваг відпочинку і оздоровлення є доступною на веб-сайті П”ятого міжнародного конгресу лікувально-оздоровчого туризму, або на офіціному сайті Посольства Ісламської Республіці Іран у Києві.

Сергій Комісаров, шеф-редактор Інформаційного агентства УКРПРЕС-ІНФО

Фото автора

 

#Туризм #Міжнароднийтуризм #відпочинокуІрані #ОздоровленняуІрані #ПосольствоІсламськоїРеспублікиІран #П_ятийміжнароднийконгреслікувально_оздоровчоготуризму #лікувально_оздоровчийтуризм #СергійКомісаров #УКРПРЕС_ІНФО

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *