Не вистачає сил і енергії у боротьбі із підступним коронавірусом? Тоді вам, дорогі друзі, саме сюди – до галереї «Митець» Київської організації Національної Спілки художників України! Адже сьогодні, 20-го листопада, згідно раніше затвердженого графіку, у стінах найповажнішої столичної галереї відбулося відкриття колективної виставки «РОЗФАРБУЄМО ЖИТТЯ».
Те, що Мистецтво лікує (в тому числі, лікує і від осіннього спліну і нежиті), я вже вкотре пересвідчився на власні очі : щасливі митці на фоні чудових робіт, яскраві кольори, життєстверджуючі сюжети… Словом, суцільний позитив.
А саме емоцій із знаком плюс, погодьтеся, усім нам якраз і бракує у важкі часи випробування на психологічну загартованість і силу духу. У соціально – позитивній виставці «РОЗФАРБУЄМО ЖИТТЯ» беруть участь як знані майстри пензля, так із зовсім молоді художники, які лише починають своє сходження на мистецький Олімп.
І кожному із учасників вернісажу (їхні імена і прізвища – на афіші) керівники галереї «Митець» знайшли місце в межах цієї різнопланової досить великої за кількістю картин експозиції. Ну, а особисто мені цей листопадовий вернісаж запам”ятається знайомством із вельми симпатичними представниками Арт-студії «Велике місто»/ «Большой город».
Ось що розповіла Інформаційному агентству УКРПРЕС-ІНФО керівниця студії Ольга Ярославська : «Моя мета в житті – жити в Кайф . І саме моя творчість про це розповідає… Що ще сказати? Думаю цього досить, щоб зрозуміти моє мистецтво. Жити в Кайф??? Безперечно – так!» А членкиня Арт-студії «Велике місто»/ «Большой город» Ксенія Дереновська, розвиваючи думку Ольги Ярославської, сказала так : «Я – інженер – за освітою, менеджер по роботі з клієнтами – за професією , митець – за покликом душі. Вважаю, що займатися улюбленою справою – це одна зі складових щастя.
Якщо так трапилося, що людина працює на роботі, яка її не надихає, вона обов’язково має знайти те, до чого відчуває поклик. Дорогий відвідувачу виставки «РОЗФАРБУЄМО ЖИТТЯ», бажаю тобі отримати максимум задоволення від споглядання наших картин. Хай наше мистецтво пробудить в тобі найкращі почуття, спогади та нові ідеї!»
І, сказавши це, Ксенія Дереновська взяла у руки мікрофон і виконала – одразу по завершенню офіційного відкриття вернісажу – кілька своїх авторских пісень. Ці музичні твори спонукають нас не нарікати на долю, а боротися за щастя і кожної миті радіти життю – незважаючи на всі виклики нашого непростого сьогодення. В тому числі, коли йдеться про пандемію коронавірусу!
Ось із якими цікавими особистостями мені поталанило познайомитися на відкритті цієї радісної за атмосферою колективної виставки. Подробиці про неї ви незабаром дізнаєтеся, подивившись черговий випуск програми «Мистецька хвиля +» на каналі Ukrvideotravel у Ютубі.
https://www.youtube.com/watch?v=6TkZgsPTWXA
Сергій Комісаров, шеф – редактор Інформаційного агентства УКРПРЕС-ІНФО
Фото автора
https://www.youtube.com/watch?v=6TkZgsPTWXA
#РОЗФАРБУЄМОЖИТТЯ #ВиставкаРозфарбуєможиття #галереяМитець #КсеніяДереновська #ОльгаЯрославська #КиївськаорганізаціяНаціональноїСпілкихудожниківУкраїни #СвітланаГерман #КарінаКравець #СергійКомісаров #УКРПРЕС_ІНФО #каналUkrvideotravel

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *