Не так давно ми розповідали про велопрокат у Києві та київській області “Велократія” та про те, як у них взяли в оренду електроскутер та не повернули. Зробив це Артур Асланов, за паспортом мешканець Ніжина, що у Чернігівській області. Також дізналися, що він входить до так званого організованого злочинного угрупування, що знаходиться у тому ж Ніжині.

Саме туди наша знімальна група і виїхала. Спочатку поїхали до його жінки, але вдома її не виявилось. По телефону вона нам сказала, що разом вони не живуть давно.

Багато хто із місцевих знають про злочинні дії Артура Асланова.

А потім ми дізналися, що брат кума Артура Вадим Карпов має свою автомийку. Ми поспілкувалися із ним. За його словами Артура Асланова шукає пів міста, адже багатьом він винен гроші, тому переховується десь в іншому місці. А сам Вадим говорить, що ми не перші журналісти, що до нього приходять, але він із Артуром не спілкується. До нас дійшла інформація, що на цій автомийці миють також і викрадену техніку.

Мати Артура Асланова говорити захотіла тільки по телефону, але сина свого, каже, теж давно не бачила.

Нам вдалося відслідкувати та знайти номер телефону одного із хлопців, що також працював у цьому так званому злочинному угрупованні. За його словами, йому просто потрібно було взяти в оренду техніку на підроблений паспорт. Сам хлопець говорить, що запропонував цю роботу знайомий, який там працює, але про керівника угрупування знає і бачив, що той із Ніжина, мешкає постійно у Києві, але на викрадення техніки не їздить. Артура Асланова та ще одного змовника Андрія Мельника цей хлопець знає особисто.

Кажуть, люди такими бандами їздять на завдання. Він разом із ними був і на викраденні у Києві на ВДНГ, а також і в Одесі, де цього хлопця затримали. За викрадення електроскутера у велопрокаті на ВДНГ хлопець отримав гроші, а це, за його словами, означає, що скутер все ж вдалося продати.

Поліція Ніжина сказала нам звертатися із інформаційним запитом, щодо інших кримінальних проваджень на Артура Асланова та його змовників. Що ми і зробили. Тому очікуємо відповіді та далі проводимо розслідування.

https://www.youtube.com/watch?v=5U_EnqTg020&feature=youtu.be

А якщо ви стикнулися із подібною ситуацію або із цим же злочинним угрупуванням, то звертайтеся до нашої редакції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *