DBI Hotels & Resorts, провідна компанія з управління готелями, та «Фаворит Компані», регіональний лідер в будівництві житла, сьогодні оголосили про новий проект – готель під брендом MOI в Житомирі, унікальної торгової марки майбутнього з коворкінг простором. Готель розташований  в центрі міста, і знаходиться в безпосередній близькості від низки важливих пам’яток міста. Тут кожен знайде щось для себе – від батьків з дітьми до молодих бізнесменів, це буде місце, що зробить MOI Житомир спільнотою в межах громади, місто в межах міста – єдиною точкою, де робота – це задоволення.

«Ми раді вітати цей готель, оскільки ми розвиваємо бренд MOI в Україні. MOI Житомир унікальний. Це перший бренд, який поєднає 3-зірковий готель з повним обслуговуванням, апартаменти, коворкінг простір з повним обладнанням для конференцій та нарад, включаючи послуги кейтерингу», – прокоментував Іранта Дюваж, операційний директор DBI Hotels & Resorts. «Цей проект охоплює все, що може запропонувати бренд – сучасний дизайн, готель, орієнтований на надання унікальної гостинності, що дозволяє гостям розслабитися та створити незабутні моменти протягом усього перебування. Бренд MOI – це розумний вибір для сучасних мандрівників, які обирають готель, де можна поєднати продуктивну роботу в технологічному просторі з розвагами та відпочинком після  напруженого робочого тижня».

Готель запропонує 145 кімнат у 4-х різних категоріях, які можуть комфортно вмістити понад 350 гостей. У гостей є доступ до MOI Work – це концепція коворкінгу, громадського та навчального центру з його всеохоплюючими послугами; апартаментами класу люкс з обслуговуванням, лаунж-доступом; творча студія для дітей MOI Nursery створена для батьків, які поєднують роботу та виховання; ресторанні сервіси, що включають лаунж-кафе, паб і ресторан. MOI – це громада, не типовий готель, функціональний та стильний простір повністю обладнаний та готовий до роботи і відпочинку.

Готель стане головним місцем для проведення зустрічей та спеціальних заходів у регіоні. Доступні різноманітні та сучасні місця для зустрічей та банкетів, які можуть вмістити до 150 осіб.

«Ми з нетерпінням чекали початку нашого партнерства з DBI Hotels & Resorts. Плануємо реалізувати та втілити цю унікальну концепцію до кінця 4-го кварталу 2021 року», – повідомив Борислав Розенблат, заступник директора «Фаворит Девелопмент». – Як будівельнику і як жителю Житомира, мені приємно змінювати та брати участь у проекті, який спрямований на розвиток нашого рідного міста. Я радий, що міжнародна керуюча компанія приходить з відомим продуктом та концепцією. Я впевнений, що це стане історичним моментом», – додав пан Розенблат.

Співзасновниця компанії «Фаворит Компані» Олена Розенблат сказала: «Цей бренд захопив мене технічною підкованістю та функціональністю одночасно. З перших сторінок, я зрозуміла, що MOI – це саме те, що ми шукали.»

У MOI Житомир гості можуть покращити своє перебування, завантаживши додаток MOI, який пропонує доступ до широкого спектру готельних послуг та місцевої інформації, таких як бронювання конференц-залів, отримання подробиць про розташовані поблизу пам’ятки та розклад заходів або бронювання таксі.

MOI Житомир – це унікальна концепція, яка позиціонує себе як чудова суміш повного та вибіркового сервісу готелю, представницьких апартаментів, коворкінгу та конференц-просторів, що поєднуються з F & B зонами та всіма іншими послугами, які можна знайти у громадських центрах по всьому світу. Це простір, який відкритий для всіх – від Wayfarer до Homies, для всіх.

«MOI – це бренд, який надає особливий рівень гостинності та дає можливість гостям зрозуміти баланс між роботою та життям. Цільова група МOI – це молоді керівники та усі, хто шукає новий та унікальний досвід. Мене приємно надихає той факт, що я можу подарувати нашому місту щось неповторне, нове, стильне й сучасне, те, що сподобається житомирянам», – додав Борислав Розенблат.

Однією з наших особливостей – це повна свобода архітектурних та дизайнерських рішень команди кожного проекту MOI. Вони зобов’язані придумувати інноваційні рішення, дотримуючись лаконічності бренду, чіткості концепції, бюджету, технічних та нормативних обмежень.

MOI виступатиме соціально відповідальним брендом, що враховує інтереси суспільства, беручи на себе відповідальність за вплив діяльності на працівників, громаду та довкілля в усіх аспектах – рециклювання й утилізація відходів, зменшення обсягів викидів вуглецю, обладнанням без вмісту CO2 і 90% зменшення відходів від приготування на кухні. «Ми раді, що ми будемо мати повну підтримку власників та розвивати місцеві таланти. Проект створить мінімум 100 прямих робочих місць, де 90% буде заповнено талантами з регіону», – прокоментувала Христина Серьожечкіна, керуючий директор DBI Hotels & Resorts.

«Ми будемо тісно співпрацювати з міською адміністрацією для підтримки молодих регіональних талантів, молодих підприємців та молодих мам для підвищення кваліфікації та їх життєдіяльності, таким чином впливаючи на розвиток Житомирської області та України загалом», – сказав пан Дюваж, головний операційний директор DBI Hotels & Resorts.

Інформація та фото DBI Hotels& Resorts та «Фаворит Компані»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *