Віва, Франція! Віват, Французький інститут в Україні! 7 вересня у приміщенні цього Інституту в Києві відбувся  велелюдний День відкритих дверей і святкова вечірка. Ось про що йдеться у зверненні керівників цієї впливової  міжнародної гуманітарної структури до киян і гостей нашої столиці :


«Кожного літа ми так за вами сумуємо, що збираємо на початку кожного вересня всіх друзів і партнерів на вже традиційній веселій тусовці (туссе:)) ! Навіть якщо ви про нас ще нічого не знаєте і ніколи не були у нас – ми хочемо з вами познайомитись і потусити разом, приходьте!
День Відкритих дверей – Свято Французького інституту в Україні
ФІУ знову запрошує дорослих і дітей, теперішніх та майбутніх франкофонів на своє велике свято. Всі запрошені ознайомляться з усіма видами діяльності Французького інституту, візьмуть участь у різноманітних майстер-класах, пробних уроках, послухають великий вечірній концерт за участі Grozovska Band та DJ Derbastler та, звичайно, візьмуть участь в розіграші лінгвістичних поїздок до Франції та квитків до Парижа від нашого авіа-партнера, компанії Aigle Azur !
Спеціальна гостя – письменниця Ліан Ґійом, яка представить український переклад свого роману “Блукальці. Українська хроніка”, що вийшов у видавництві “Пульсари”.

Вхід вільний.» Так воно і було! Дякуємо за запрошення і за чудову атмосферу, яка панувала на нашому спільному святі, дорогі друзі із Франції! Бажаємо процвітання вашій установі в подальші роки!

#Франція #ФранцузькийінститутвУкраїні #вечіркау ФранцузькомуінститутівУкраїні #СергійКомісаров #УКРПРЕС_ІНФО

Сергій Коміссаров, заступник-шеф редактора Інформаційного агентства УКРПРЕС-ІНФО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *