Протягом свого досить тривалого і цікавого журналістського життя-буття мені доводилося знімати сюжети і фото репортажі  у безлічі галерей. До всього призвичаївся, все, здавалося б, бачив на своєму віку, багато цікавого занотував у свій блокнот, спілкуючись із їхніми власниками і менеджерами…. Свято віри, що вже ніхто, ніколи, ніде і нічим мене у галереях не здивує – я ж стріляний горобець! Але, як показала практика, помилявся… Поїхав оце  разом із столичними журналістами знімати відео репортаж про санаторно-курортний комплекс «Деренівська купіль», який розкинувся на площі у 18 гектарів  на території села Нижнє Солотвино Ужгородського району.

Ну, думаю, що тут складного? Але коли прибули  сюди погостювати  разом із колегами на два дні, то дізналися : ця кузня здоров”я принаджує туристів не лише своєю цілющою мінеральною водою… Як розповів нам один із топ-менеджерів санаторію Дмитро Шатєрніков, є на теріторії цієї зеленої перлини і своя картинна галерея. Та ще й яка! Називається вона АРТ – ДК. Тут відпочиваючі у санаторії люди із 70-ти держав світу лікують…ду

шу. Не ліками чи мінеральною водою, а Мистецтвом! В галереї зібрано чудову колекцію картин і скульптур сучасних художників із Західної України. Роботи – висококласні, професійні, довершені –  незважаючи на те, що більшість картин і скульптур зроблено  руками молодих художників. Є у планах керівників галереї АРТ – ДК ідея : вже найближчим часом істотно  розширити і покращити цю колекцію. Не в останню чергу за рахунок залучення нових творчих «трудових резервів». І не лише із областей Західної України.

О, це вже моя тема, адже я не лише товаришую із тисячами сучасних митців, а й пленери для них  організую. Так що, панове власники СК «Деренівська купіль», як мовиться, я до ваших послуг! І ось що спало на думку : було б вельми цікаво не лише творити на фоні цих воістину князівських декорацій, а й – за підсумками пленеру – організувати у галереї АРТ – ДК потужну  колективну виставку.

Як вам ідея? Тільки покличте – мої друзі – художники і скульптори і я разом із ними – дуже легкі на підйом… А подробиці про цю галерею дивіться у черговому випуску програми «Мистецька хвиля+» на каналі Ukrvideotravel.

#Деренівськакупіль #відпочинокнаЗакарпатті #прес_тур #мінеральніводиЗакарпаття #термальніводиЗакарпаття #УКРПРЕС_ІНФО  #Ukrvideotravel #СергейКомиссаров 

Сергій Комісаров, заступник шеф-редактора Інформаційного агентства УКРПРЕС-ІНФО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *