У Києві вібдувся транспортний форум “Транспорт як дзеркало реформ в Україні: наслідки та вплив на бізнес”.  Його організатори запросили взяти участь у широкій дискусії щодо транспортних проблем новообраних народних депутатів, які – після перезапуску ВРУ –  планують увійти до складу транспортного комітету укранського Парламенту, а також  представників найбільшого бізнесу в галузі.

З трибуни  форуму виступили  експерти транспортної галузі, представники галузевих громадських організацій, перші особи профільного міністерства, ДП “АМПУ” та інші керівники ключових транспортних відомств і структур.

 Частина проблем, які піднімалися під час цієї дискусіїі, вже були озвучені  раніше на Форумі «Бізнес проти знищення держави. Аналіз проблем. Висновки. План дій».


Серед спікерів  форуму “Транспорт як дзеркало реформ в Україні: наслідки та вплив на бізнес”  –  директор “Трансшип-Сервіс” Іван Ніякий, віце-президент Морський палати України В’ячеслав Кисловський, директор з розвитку ТИС Філіп Грушко, співзасновник і директор компанії “RISOIL S.A.” Шота Хаджішвілі. 


Під час цієї зустрічі учасники  загальноукранської бізнес-події обговорили реальний стан транспортної галузі нашої держави і  передали депутатському корпусу свої пропозиції щодо реформування Адміністрації морських портів України та Морської адміністрації, а також звернулися  до Президента України Володимира Зеленського з пакетом ініціатив з реформування транспортної галузі.

Сергій Комісаров, заступник шеф-редактора УКРПРЕС-ІНФО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *