Різдво – це казка! А казку хочеться бачити на власні очі…  У виставковій залах Центрального будинку художника НСХУ ( м. Київ, вул. Січових Стрільців, 1-5) з 24 грудня 2021 року по 16 січня 2022 року триває робота Всеукраїнської Різдвяної виставки.

           

Колективний мистецький ужинок за підсумками року, що минув, вражає своєю яскрвістю та багатогранністю. Приємно, що мистецька ріка України, незважачи на об”єктивні перешкоди, які дододиться долати творчим людям останнім часом (маю на увазі семикратне збільшення комунальних тарифів за користування  майстернями) є і залишається бурхливою та повноводною.

        

А ще тішить той факт, що у цю потужну річку із кришталево чистою водою щороку  вливаються юні таланти, які живуть і працюють не лише у столиці, а й у всіх регіонах нашої держави. Тому закликаю всіх поціновувачів сучасного образотворчого Мистецтва обов”язково завітати до виставкових залів ЦБХ Національної спілки художників України.

     

Всі відвідувачі Всеукраїнської Різдвяної виставки  мають можливість БЕЗКОШТОВНО оглянути цю дивовижну експозицію кожного дня, крім вівторка, з 12 до 18 години. Приєднуюся до заклика організаторів цієї масштабної загальнонаціональної арт- події : «Насолоджуйтесь чудовим живописом, полюбляйте і шануйте українське!» Був сам – раджу і вам!

       

PS : Засоби індивідуального захисту обов’язкові!!!

Сергій Комісаров, шеф-редактор Міжнародного інформаційного агентства УКРПРЕС-ІНФО, арт-менеджер, організатор мистецьких пленерів

Фото автора

#Всеукраїнськаріздвянавиставка #ПрограмаМистецькахвиля+ #Мистецькахвиля+ #UKRVIDEOTRAVEL #СергійКомісаров #УКРПРЕС_ІНФО #Мистецтво #СучаснеМистецтво #Мистецтво #Mustsee #сучаснеобразотворчемистецтво #Творчість #Творчество #Культура #Искусство #НСХУ #Національна_Спілка_Художників_України #NUAU #National_Union_of_Artists_Ukraine #КонстантинЧернявский

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *