У вестибюлі станції метро “Майдан Незалежності” запрацювала фотовиставка #ВчителіВажливі, яку Громадська спілка “Освіторія” організувала разом з Київським метрополітеном.

У фотопроєкті зібрані історії десяти педагогів із різних куточків України. Серед них — 72-річний чемпіон України, Європи та світу з гирьового спорту та шкільний учитель фізкультури, вчителька біології, яка створила власний дендропарк, тифлопедагог, яка працює з дітьми з глибоким порушенням зору, та інші освітяни, що надихають своєю щоденною роботою.

Фотопроєкт створили в межах Global Teacher Prize Ukraine — національної премії для вчителів-агентів змін, яку щорічно проводить ГС “Освіторія” щоб підняти престиж роботи педагога та надихнути їх.

Учителів знімала відома українська фотографка Аліна Рудя, що проживає в Берліні.

Виставка працює у вестибюлі станції метро “Майдан Незалежності” до 27 грудня.

ДОВІДКОВО

ГС “Освіторія” — неприбуткова громадська спілка, яка допомагає змінювати і розвити освіту в Україні. Ми створюємо інноваційні школи і програми, допомагаємо вчителям навчатись та надаємо доступ до якісної освіти малозабезпеченим дітям. osvitoria.org

Global Teacher Prize Ukraine — щорічна національна премія для вчителів, заснована в 2017 році ГС “Освіторія” після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation, засновником світової щорічної премії Global Teacher Prize. На премію Global Teacher Prize Ukraine у 2019 році подали заявки майже 3 тисячі вчителів із великих міст та невеличких селищ з усієї країни. Переможниця Наталя Кідалова з Мелітополя отримала 250 тисяч гривень і поїздку в Дубай на Global Education and Skills Forum 2020. 

Інформація
 osvitoria.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *