Наше інформаційне агентство та ТВ 33 Канал, розпочинають новий проект «Про спорт» в якому ми будемо надавати анонси та огляди найрізноманітніших спортивних подій, розповімо про ТВ операторів та канали, які транслюють такі події в Україні; також запропонуємо аудиторії репортажі та інтерв’ю на спортивну тематику. Отже:

Фото Товарний знак Поверхность

 

Група компаній «Поверхность» об’єднує кілька підприємств, які утворюють повний цикл телевізійного виробництва від зйомок події до створення, формування та дистрибуції телевізійного каналу.

Відразу відзначимо, що саме «Поверхность» стала піонером в розвитку супутникового спортивного телемовлення в України.

Взагалі безпосереднє супутникове телемовлення, як індустрія з’явилося в кінці 80-х в Західній Європі і в Америці. По обидва боки океану його поява була обумовлена ​​приблизно одними й тими ж причинами. З одного боку – недостатньо розвинена інфраструктура в деяких регіонах і, як наслідок, відсутність коштів на передачу телесигналу споживачеві. З іншого – недолік ефірних частот у великих містах при зростанні кількості телеканалів. І третій фактор: наявність великої іншомовної діаспори (наприклад; в Німеччині – турецької, в США – мексиканської, тощо), що вимагає наявності власного телебачення.

Фото станція супутникового телемовлення

Первісна популярність супутникового телемовлення в Україні (як і в усіх країнах – колишніх радянських республіках) була обумовлювалася наявністю великої кількості російськомовного населення і планомірним зниженням російськомовного мовлення в ефірних каналах. В Україні таку нішу зайняла, з самого моменту своєї появи, «НТВ-Плюс», яка отримала велику кількість вдячних глядачів. Сам факт, що російський оператор, відкрив свою першу філію саме в Україні, показує всю потенційну перспективність ринку.

Фото приміщення офісу “Поверхность”  (покрівля антени)

 

Інші причини – відсутність ефірних частот, а також відсутність коштів доставки контенту споживачеві, стали рушійною силою для появи в просторі супутникового телемовлення компанії «Поверхность», яка на ринку спортивних телекомунікацій була представлена з 1994 року, а в період з 1998 до 2011 група була офіційним партнером Ліги Чемпіонів УЄФА, володіла ексклюзивними правами на трансляцію матчів Ліги Чемпіонів і Ліги Європи на території України.

Саме «Поверхность» була першою і в поширенні HDTV, зробивши виграшну ставку саме на якість створюваної «картинки»!

Всі ці роки компанією беззмінно керує її засновник (1989 рік!), Віктор Самойленко,

фото Віктор Самойленко

 

який є одним з найавторитетніших фахівців в медіа просторі України, талановитий підприємець та справжній лідер в своїй галузі.

 

Наразі «Поверхность» володіє та транслює через супутник та кабельні мережі канали власного виробництва «Спорт 1» та «Спорт 2», міжнародні Sport 1, Sport 2, Sport 1 Baltic, Sport 2 Baltic, Quiz TV и Kino 1; пропонує 9 різноманітних пакетів телевізійних програм, куди входять також інформаційні, пізнавальні, розважальні канали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *