У Києві представники секс-меншин сьогодні вийшли на марш рівності

Поліція була готова до можливих зіткнень радикалів з гомосексуалами.

Люди зібралися о 11 годині ранку біля театру опери імені Тараса Шевченка. Звідти ЛГБТ-активісти пройшли маршем по центру Києва. Гаслом акції представників секс-меншин був «Пліч-о-пліч на захист рівноправ’я».

Учасники маршу рівності зажадають від влади прийняти законопроект, який передбачає покарання за насильство на грунті ненависті.

Більше десяти організацій влаштовують марш і  на нього вийшло близько 7 тисяч чоловік, серед представників  ЛГБТ спільноти багато громадян іноземних держав,студентів навчальних закладів та військовослужбовців нетрадиційної орієнтації

студенти КНУ ім. Т.Г.Шевченко

 

представник військової ЛГБТ спільнот (кадри з прямої трансляції ТК “Радіо Свобода”)https://youtu.be/uQ2ikSCebFU

 

У Києві були посилени заходи безпеки. Це пов’язано з можливими провокаціями і нападами на гомосексуалів та лесбійок. Посольство США закликало своїх громадян, які перебувають в українській столиці, на час проведення гей-параду уникати натовпу і бути обережними. Українські радикали раніше неодноразово нападали на представників ЛГБТ. Позаторік у демонстрантів намагалися вирвати розтяжку, їх також хотіли закидати нечистотами, але втрутилася поліція. Інциденти були і в цьому році. У липні радикали напали в Києві на мітинг ЛГБТ-активістів біля офісу президента України.

Згідно з дослідженням, проведеним групою вчених з Берлінського інституту Studienkolleg zu, 52.3% студентів займаються проституцією і паралельно мають постійного хлопця чи дівчину. 48.9% з них описують себе гетеросексуалами,

13.3% геями та 37.8% – бісексуалами.

 

 

 

сторінка міжнародного сайту секс турів по світу

 

Дослідження також вказує на те, що молоді українці все частіше беруть участь у проституції. Існують тисячі веб-сайтів, створених студентами, щоб продати себе на ринку проституції. Вони розміщують відверті та сексуальні фотографії та детальний опис послуг, включаючи статистику свого тіла в Інтернеті.

Українські студенти завалили європейський ринок мережами для проституції та реклами ЛГБТ спільноти, і навіть курорти на Близькому Сході переповнені ними. У близькосхідній газеті був інший звіт з цього самого питання, який вказує на те, що відсутність грошей та високі гонорари в українських закладах змушують студентів займатися проституцією. “Дівчата та хлопці у віці 18-25 років працюють за сумісництвом у проституції у вихідні дні з кількох причин”, – сказала Юлія Царівська, керівник організації “Конвіктус Україна”, яка працює у сфері ВІЛ / СНІДу. “В основному це або відсутність грошей для вступу до університету, або відсутність коштів для придбання дорогих фірмових речей”, – сказала вона.

Кількість цих “незалежних повій” у країні оцінюється у кілька сотень жінок та чоловіків. “Наприкінці кожного тижня в аеропорту Бергамо, розташованому неподалік від Мілана, в середньому з України прибуває 50-60 дівчат та юнаків”, – сказав Джованні де Рома, командир італійських підрозділів фінансової гвардії.

Секс-туризм в Європі значною мірою підтримується українськими працівниками, і цей туризм найчастіше називають «недільним сексуальним туризмом».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *