Під посольством Франції відбувся пікет вкладників збанкрутілих українських банків.Пікетувальники поcкаржилися у посольство на українських банкірів, які банкрутять банки і , за словами активістів, “виводять кошти за кордон і купують собі шикарне життя у Монако”. Вкладники звернулися до послів Франції і до князя Монако Альбера ІІ з проханням перевірити факти зловживань, які піднімалися в українських ЗМІ протягом останніх років. Зокрема в листі йдеться про Сергія Дядечка, одного з керівників банку “Родовід” по якому працювала Генаральна прокуратура України  ще у березні 2011 року.

«Шановні представники Посольства

Звертаємося до Вас, як до останньої інстанції, яка може допомогти встановленню справедливості і захистити тисячі 

обманутих і пограбованих українців. Ми, вкладники збанкрутілих банків, трастів і фінансових пірамідвже втратили надію на повернення наших коштів. Проте, ми не втратили віру в те, що ті, хто нас обікрав і скористався нашою довіроюотримають по заслугах. Отже, ми й досі віримо в Справедливість і Порядність, як і більшість громадян цивілізованого світу. Сподіваємося, що ці людські цінності також поділяєте і Ви.Українські бізнесмени, політики і банкіринашому випадкузлодії на кшталт Сегія Дядечко) намагаються знайти прихисток в країнах Європи. Туди ж і виводять гроші простих українських родин, кошти пацієнтів клінік,студентів і пенсіонерів, усіх, кого цим «благодійникам» пощастило ошукати. Вони називають це «успіхом».

Ми, громада обікрадених вкладників, не маємо юридичного статусу. Ми не хочемо себе називати і лишати будь-які свої контакти. Бо крадіжку ми називаємо крадіжкою. А можновладці мають вплив буквально на всі сфери діяльності в Україні. Тому нам годі сподіватися на принциповість судів і захист поліції. Ми можемо розраховувати тільки на себе. І на публічність процесів, при яких жоден злочин не залишиться виправданим чи прихованим. А ні в Україні, а ні за її кордонами.

Тому ми просимо Вас, шановне панство, взяти участь у перевірці викладених у ЗМІ фактів і вжити заходів для встановлення справедливості.

https://cripo.com.ua/news/society/vkladchiki-lopnuvshih-bankov-ukrainy-trebuyut-arestovat-i-ekstradirovat-sergeya-dyadechko-iz-monako/

А також повідомити  славетну родину Князя Монако АльбераII, що українці шанують традиції і культуру Франції і Монако і вважають прикрим непорозумінням намагання міжнародного криміналітету і тероризму сховатися за добрим ім’ям Ясновельможного сімейства.

З повагою, громада обікрадених вкладників – йдеться у листі.

Також Сергію Дідечко закидають тісний зв’язок з Юрієм Іванющенко і Віталієм Захарченко  – учасниками донецького угрупування режиму Янкуовича, яке організувало і здійснило масові вбивства в Києві та на Майдані Незалежності у лютому 2014 року.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *