Картинки з виставки, або – вітчизняне краще! У Міжнародному виставковому  центрі на Лівобережжі столиці 16-го лютого стартувала Міжнародна виставка “АгроВесна 2021”. Головне враження від перебування у стінах виставкового центру : люди праці  втомилися сидіти по хатах. Радість спілкування – навіть в умовах пандемії – ось головне для агро-виробничників,які прибули до Києва зі всіх регіонів держави.

Щоправда, потрапити на цю подію без обов”язкового спілкування із медиками, які контролюють стан здоров”я кожного із потенційних відвідувачів на вході до павільйонів, практично неможливо. Отож, констатую :  приємно мати справу із абсолютно здоровими людьми, які дбають про розвиток  власного бізнесу…

Ну, і кілька слів про формат  цієї довогоочікуваної події…

 Міжнародна виставка “АгроВесна 2021” проходитиме у столиці з 16 по 18 лютого 2021 року. Вона об’єднала фахівців у галузях зернового господарства, тваринництва, птахівництва та плодоовочевої галузі.

У програмі виставки передбачено понад 20 ділових заходів з актуальних питань сільськогосподарської галузі.

В рамках “АгроВесна 2021” відбудуться:

    11-а міжнародна виставка інноваційних рішень у зерновому господарстві “Зернові технології 2021”.

 

    11-а міжнародна виставка ефективного тваринництва та птахівництва “Agro Animal Show 2021”.

    11-а міжнародна виставка промислового овочівництва, садівництва та виноградарства “Фрукти. Овочі. Логістика 2021”.

У перший день роботи виставки  великий інтерес у її відвідувачів викликала робота міжнародної торгової платформи «ІННОВАЦІЇ.ТЕХНОЛОГІЇ.ФІНАНСИ». Її організували засновники першої агромедіа агенції в Україні Sapienza. Платформа обєднала агровиробників, які є лідерами вітчизняного АПК.

Участь у роботі торгової платформи «Інновації. Технології. Фінанси» взяли фахівці провідних українських агрокомпаній, що мають досвід успішного запровадження інноваційних технологій у сільськогосподарському виробництві, гравці ринку агротехнологічних рішень для агробізнесу, фахівці фінансової галузі та експерти з агровиробництва.

Так генеральний директор групи компаній BioNorma Ярослав Чабанюк презентував одразу 4 продукти нової формації, які здатні покращити живлення більшості вирощуваних культур, зменшити витрати на добрива та полегшити технологічні процеси внесення.

Про перспективні нішеві плодоовочеві позиції в 2021 році під час заходу розповів  директор компанії «Чистий продукт» Сергій Паращенко. На його думку в Україні можна чудово заробляти на вирощуванні  звичайного часнику і гарбузі. Щоправда, аби досягти  успіху у цій справі, варто орієнтуватися на елітний посівковий матеріал.

А ось керіючий партнер групи компаній Viteo Group (Viteo Hemp) Олександр Дойніков переконливо довів : нині ми маємо унікальний шанс і, головне, потребу відродити стародавні традиції коноплярства у сучасному агробізнесі.

І це – абсолютно реально. Важливо, аби більшість аграріїв зрозуміла : коноплі – це ніякий не наркотик, а чудова високорентабельна сировина, на яку варто зробити ставку!

 

Окремі панелі Міжнародної торгової платформи «ІННОВАЦІЇ.ТЕХНОЛОГІЇ.ФІНАНСИ» були  присвячені тому, як працює міжнародний інноваційний бізнес в Україні та інноваційній синергії: Україна – світ.

 

Сергій Комісаров, шеф – редактор Інформаційного агентства УКРПРЕС-ІНФО

Фото автора

#Міжнародна виставкаАгроВесна_2021 #АПК #Агро_виробництво #агробізнесвУкраїні  #УКРПРЕС-ІНФО

#ІННОВАЦІЇ_ТЕХНОЛОГІЇ_ФІНАНСИ #Sapienza #Sapienza_media

#Чистийпродукт #BioNorma #ViteoGroup

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *