Вднг це одна із більших локацій в Києві для відпочинку. Тут працюють підприємці різного напрямку. Як саме відбуваєтся взаємодія між ВДНГ і бізнесом та чи існує прозорість у діяльності національного експоцентру України? Інформація, яку нам повідомили, відверто шокує, що ж на справді відбувається за цим входом, територію яку відвідують за рік мільйони людей.

Ми вирішили перевірити інформацію яку нам повідомили.

Після декількох днів спілкування з працівниками фудкортів, ми дізналися, що їм дозволено реалізовувати продукцію партнерів вднг та заборонено в торгівлі продукту інших брендів. З цього приводу звернулися за роз’ясненнями до антимонопольного комітету.

Під час зустрічі генеральний директор ВДНГ Євген Мушкін, відповідати на запитання відмовився. Ми надіслали інформаційний запит в якому поставили ряд запитань, що стосувались договорів між ВДНГ та фудкортами, а також нас цікавило питання, чи мають право футдкорти самостійно вирішувати яку продукцію їм реалізовувати, нажаль відповіді ми не отримали, тому знову вирішили особисто поспілкуватись з представниками експоцентру.

В адміністрації ВДНГ не йдуть на контакт із журналістами та не хочуть відповідати на запитання. Люди які працюють на території експоцентру вважають, що зміна керівництва ВДНГ не пішла на користь, але говорити на камеру відмовляються.

Додаємо, при в ході до експоцентру почав діяти пропускний пункт для збору благодійних коштів, Не зважаючи на те, що благодійні внески збирають з бізнесу який працює на території ВДНГ, є спонсори, керівництво експоцентру також вирішило збирати благодійні кошти з відвідувачів.

Ми продовжемо розповідь про таємниці пов’язані з ВДНГ у наступному матеріалі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *