«Без Батьківщини немає людини!» – вважають засновники Благодійного фонду «Be yourself», які вже три роки поспіль проводять конкурс дитячого малюнку у своєму рідному селі Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району, що на Київщині.

Мета цього творчого заходу – формувати із місцевих хлопчиків і дівчаток не просто гармонійно розвинених людей, а справжніх патріотів. «Національно-патріотичне виховання наших дітей повинно розпочинатись ще змалечку, – переконаний керівник Благодійного фонду «Be yourself» Олег Григорович Андрієвський. – Так і лише так ми зможемо зростити гідне покоління щирих патріотів.

Проведення конкурсу малюнків саме на патріотичну тематику стало для нас доброю традицією. Починали у 2018 році, орієнтуючися спочатку на участь у цьому мистецькому заході дітей із нашої сільської загальноосвітньої школи. Але потім зрозуміли : не лише школярам Петропавлівської Борщагівки наш конкурс припав до душі!

Тому нині у творчому змаганні, присвяченому Дню Незалежності України, беруть участь діти з усього Києво-Святошинського району. І це вважаємо своїм великим успіхом. Адже, і справді, чужих дітей не буває!» У 2018 році призовий фонд склав 10 000 гривень, які розділили між собою три фіналісти. Нині ж ця сума зросла у два рази! Відповідно, переможець отримає 10 000 гривень.

Отож, без допомоги батьків, зможе купити собі навіть комп”ютер. Або – іншу, не менш потрібну річ. Срібний призер конкурсу отримає 6 000 гривень, а той, хто займе третє місце, – 4 000 гривень. Погодьтеся, трофеї більш ніж достойні.» Але, як виявилося, не лише матеріально збираються мотивувати підростаюче покоління Києво-Святошинського району Київщини фундатори Благодійного фонду «Be yourself».

Олег Григорович Андрієвський зазначив, що вже три роки поспіль у конкурсі бере участь учениця місцевої загальноосвітньої школи Дар’я Руденко. Ця дівчинка завжди отримувала найвищі оцінки членів журі за свої чудові роботи, які оспівують красу рідного краю. І, відповідно, Даринка завжди потрапляла до трійки призерів.

«Цього разу ми вирішили простимулювати юну патріотку за її картину трохи нестандартно, – говорить Олег Григорович Андрієвський. – Плануємо організувати для цієї справді талановитої і працьовитої дівчинки її першу персональну виставку. Вже проводимо переговори щодо вирішення цього завдання у практичній площині.

#Beyourself #БлагодійнийфондBeyourself #ОлегАндрієвський #ПетропавлівськаБорщагівка

#Конкурспатріотичногомалюнку #СергійКомісаров #ОлександрЮнін #УКРПРЕС_ІНФО #Мистецькахвиля #Ukrvideotravel

Сергій Комісаров, шеф-редактор Інформаційного агентства УКРПРЕС-ІНФО
Фото та відео – автора

Одне повідомлення

  1. Благодійний фонд «Be yourself» дбає про юних патріотів України
    Разом із моїм бойовим побратимом по цеху Мистецтва директором Музею – майстерні Івана Кавалерідзе Олександром Юніним спробували свої сили у ролі членів журі конкурсу на кращий дитячий патріотичний малюнок, який організували і провели для школярів Києво-Святошинського району засновники Благодійного фонду «Be yourself». Керівником цього фонду є Олег Григорович Андрієвський – відома у нашому краї людина, яка не на словах, а на ділі дбає про добробут рідного села Петропавлівської Борщагівки. Це мальовниче поселення із багатовіковою історією розташоване на околиці столиці. Детальніше про діяльність Благодійного фонду «Be yourself» і його допомогу обдарованим дітям ви незабаром дізнаєтеся із моєї публікації у Інформаційному агентстві УКРПРЕС-ІНФО та із відео програми «Мистецька хвиля+» на каналі Ukrvideotravel.
    #Beyourself #БлагодійнийфондBeyourself #ОлегАндрієвський #ПетропавлівськаБорщагівка
    #Конкурспатріотичногомалюнку #СергійКомісаров #ОлександрЮнін #УКРПРЕС_ІНФО #Мистецькахвиля #Ukrvideotravel

    https://komsv2014.blogspot.com/2020/09/blog-post_22.html

    https://www.youtube.com/watch?v=wo6gsw9HEU8&t=29s

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *