Представники компанії зі 100 відсотковими іноземними інвестиціями, у розпачі від бездіяльності влади та правоохоронців! Коли ми розслідували справу по незаконному вилученню техніки турецьокї компанії ТОВ “Меса-Дорбуд”, то вони заявили, що стикнулися із порушеннями закону з боку правохоронних органів.

Ми стежили за розвитком подій. Адвокати “Меса-Дорбуд” написали заяву до Державного бюро розслідувань про незаконні дії правоохоронців ще 21 квітня. В єдиний реєстр досудових розслідувань його внесли 23 квітня. Однак за словами адвоката станом на 8 травня ніяких заходів не вживається і жодної інформації про рух справи немає.

Слідчим у територіальному управлінні ДБР у місті Києві призначили Анатолія Пасічника, ми вирішили особисто поспілкуватися із ним та запитати як йде розгляд справи. Охоронець нам сказав, що спілкуватися Анатолій Пасічник не захотів.

Тоді ми зателефонували до прес-служби головного управління. Зустріч нам не призначили, однак попросили скласти інформаційний запит, що ми і зробили.

У цей час в адвоката “Меса-Дорбуд” Руслана Дідовця та фінансового директора Віталія Трошина мала відбутися зустріч та заслуховування по справі із керівництвом органу досудового розслідування у київській області. Однак він в управління міністерства внутрішніх справ не прибув. За словами адвоката, досудове розслідування так і не зрушилося з місця.

Ми і на далі слідкуватимемо за розвитком подій та ходом цієї справи.

Також ви можете ознайомитись с подіями стосовно ціеї справи на нашій сторінці або YouTube каналі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *