Коли ми розслідували справу турецької інвестиційної компанії ТОВ “Меса-Дорбуд” про перереєстрацію техніки на інших власників без згоди та дозволу компанії, то вирішили знайти нотаріуса, який оформляв документи.

В ході розслідування вияснилось, що це Кравцов Олександр Олександрович.

В інтернеті ми натрапили також на пост у фейсбуці адвоката Вадима Хабібулліна, який описує ще одні нотаріальні діяння Олександра Кравцова. За словами адвоката він незаконно відчужував квартири у їхніх законних власників, які навіть не знали, що квартира вже не їхня.

За словами Вадима, який розкрив злочинні діяння Кравцова, Міністерство юстиції України скасували нотаріальну ліцензію. А також відмінили усі рішення перереєстрації майна.

За матеріалами в інтернеті ми знайшли три адреси за якими ймовірно працював Олександр Кравцов. На Бульварно-Кудрявській 37/14 ми нікого не знайшли, однак поговорили з охоронцем. Він сказав, що нотаріус з”їхав близько двох місяців тому. За адресою Саксаганського 110 – його теж не було, сусідка по офісу сказала, що він теж з”їхав на початку карантину. За третьою адресою Жилянська 31, Кравцова теж немає.

Інший нотаріус, що там працює, стверджує, що знає Кравцова, однак він там не працює близько 6 років. Вказані номери телефонів Олександра Кравцова різні та знаходяться поза зоною. Його мама лишила свої контакти адвокату Вадиму Хабібулліну, що захищав постраждалих від чорного ріелтора. Однак останній раз була в мережі у 2018 році, а її номер теж не відповідає. За словами адвоката мама телефонувала та просила не продовжувати кримінальну справу проти її сина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *