26 лютого в Києві відбулася головна подія вітчизняного ІКТ-ринку – Міжнародний Форум «Навколо Хмари. Навколо Даних. Навколо КЦ. Навколо IoT. Навколо Безпеки. Навколо ЦОД. Навколо Кабелю. Навколо IP» (або BIT&BIS-2020).

Цей унікальний галузевий захід, що відрізняється комплексним підходом, якістю інформаційного наповнення та неповторною атмосферою, традиційно зібрав найкращих представників ІКТ-спільноти та бізнес-середовища регіону. В цьому році Форум має наймасштабніший за всі роки проведення формат: безпрецедентна кількість експертних виступів, найбільша кількість партнерів, масштабна виставка та понад 600 учасників.

Відкрив Форум Володимир Звєрєв – Заступник керівника Служби з питань інформаційної безпеки та кібербезпеки, начальник управління інформаційної безпеки та забезпечення діяльності НКЦК. Він представив слухачам свою доповідь на тему «Роль Національного координаційного центру з кібербезпеки в системі кібербезпеки України».

Всього під час проведення Форуму заплановано заслухати 38 різноманітних доповідей та провести дві живі дискусії на актуальні для ІТ-ринку теми. Для зручності відвідувачів програма Форуму поділена на три паралельних потоки. Перший потік «BIT-2020: Навколо Хмари, Кібербезпеки, Даних, IoT» налічує 16 доповідей ІТ-експертів вітчизняного та зарубіжного ринку, та фінішує живою дискусією на тему «Під ковпаком»?

Що очікує блокчейн та криптовалюту в Україні при посиленні державного управління». В другому потоці «BIS-2020: Навколо Кабелю, ЦОД, Мереж та Інфраструктури» свої презентації представили 10 експертів, а під кінець відбулася жива дискусія на тему «Що чекає кабельні мережі та СКС в 2020 році?». І на решті третій блок «Навколо КЦ. Управління персоналом в КЦ» налічує в собі 12 виступів та фінішує Бізнес-грою «Красива стратегія».

Також цьогорічний Форум став найбільшим по кількості партнерів – 35 провідних компаній та брендів. В ньому прийняли участь як тематичні партнери – ПАТ «Одескабель», Simply Contact; як партнери Форуму – ESET, Бренд UCLOUD, Western Digital, ELKO Ukraine, Kingston Technology, Tucha, Synergia SE, Компанія «Dataway security», IQ Trading, Компанія SOFTICO, Компанія iIT Distribution, Компанія EnGenius, ДІМІКОМ, Security Services Group, Infobip, «Залізний Гаррі»; як партнери виставки – А-КОМ (Україна), МУК, H3C, УКРКОМ ЛАЙН, КМС, UTEX Україна, Компанія ТОВ «Флексел Україна»;

як партнери конференції – САНФЛАУЕР КОМЮНІКЕЙШНС ГРУП, Компанія NOVAIT, «Нова Пошта», Телеконтакт, Інтерактивна Бізнес-школа SCALE, ВІЧЕ КОНСАЛТИНГ, AuxBridge, SOLab, Учбовий центр Акцент Профі, BICSI.

Протягом всього часу проведення Форуму діяла най масштабніша за всі часи проведення цього заходу виставка (25 партнерів представили свою продукцію на стендах), де відвідувачі змогли ознайомитися з новітніми розробками, побачити їх втілення в реальних продуктах, живі демонстрації та інсталяції.

Все, що стосується BIT&BIS-2020 у Києві, можна знайти на офіційному сайті заходу: https://kyiv-bit-bis-2020.ciseventsgroup.com/.

Про CIS Events Group Ukraine

Міжнародне маркетингове агентство CIS Events Group Ukraine (www.ciseventsgroup.com) фокусується на ІКТ-ринку України та країн ближнього, далекого зарубіжжя. Основний напрямок діяльності: проведення заходів від великих форумів до навчальних семінарів. Агентство надає послуги: call-center, збір та обробка лідів, маркетингові та аналітичні дослідження, розробка рекламних кампаній і консалтинг.

Інформація – прес-центру Форуму

Фото – Сергія Комісарова, УКРПРЕС-ІНФО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *