А чи пам’ятаєте ви, коли востаннє насолоджувалися живою бесідою зі своїм кумиром? Коли мали змогу спитати його про улюблену музику, поезію, хобі не через соц. мережі, а дивлячись прямо в очі?

Навряд чи ви згадаєте, коли просто приходили до митця і говорили про звичайні побутові речі, згадували старі часи, обмінювалися теплом та надихалися планами на майбутнє.

21 лютого ми мали нагоду потрапити на неймовірно затишний творчий вечір актора театру та кіно Юрія Яковлєва-Суханова, після якого з гордістю відповідаємо «Так!» на поставлені вище запитання. Юрій Яковлєв – це унікальна людина, яка з кожним роком знаходить нові стежки до творчої самореалізації та відкриває у собі нові таланти.

Нині він вдало презентував 20 художніх картин у різних техніках, які створив за лише за три останніх місяці. Сюрпризом вечора стали його вірші, які незабаром будуть надруковані поетичною збіркою.

Як стверджує сам актор, кожен може проявити себе у мистецтві як забажає і для цього необов’язково бути професійним художником, музикантом або поетом.

«Своєю творчістю я намагаюся нести світло і доброту, те ж саме закликаю робити інших. Ми забули, що таке живе спілкування та обмін реальними посмішками, тому я кличу людей на діалоги за чаєм, подалі від Facebook» – каже Юрій.

Ми від щирого серця дякуємо Юрію за розгорнену душу та бажаємо нових мистецьких звершень. Сподіваємося, що цей вечір стане рушієм для наступних дійсно «живих» проектів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *