Нещодавно у ФРН завершився НеImm Cologne, на який серед інших виробників були запрошені також і представники Української Асоціації Меблевиків. На їхню думку, ця поїздка є досить плідною і продуктивною. Понад 128 000 відвідувачів відвідали захід, щоб знайти нових партнерів. 

У місті Кьольні наші товаровиробники працювали із вогником, “обростали” новими знайомствами та відкривали перед собою перспективні виробничі горизонти.

Цьогорічний imm Cologne привернув високоякісну міжнародну аудиторію підприємств роздрібної торгівлі та оптових продажів. Як відвідувачі були зафіксовані спеціалізовані роздрібні торговці та гучні міжнародні відвідувачі, що займаються торгівлею предметами інтер’єру та дизайном інтер’єрів, причому багато з них приїжджають з 30 кращих світових мереж. Зростання тут було особливо сильним у Великій Британії, включаючи відвідувачів DFS, Heal’s та Джона Льюїса. Подія також залучила сильну аудиторію зі Скандинавії у формі ID design, JYSK, Svenska Hem, Indoor Group з Фінляндії, Bromölla Möbelaffär та Sängjätten, цілі команди закупівель відвідали кілька днів виставки. Основні гравці галузі в роздрібній торгівлі e-commerce – включаючи Amazon, Otto Group та Wayfair – також були присутні у Кельні.

Дмитро Патіс, керівник Експортної платформи УАМ, провів переговори з німецькими виробниками меблів та дизайнерами щодо реалізації спільних проектів з українськими меблевиками. Також вдалось познайомитись з компаніями, які:

  • займаються великими закупівлями в сегменті e-commerce;
  • бюро, що представляють дизайнерів та архітекторів;
  • постачальниками інноваційних матеріалів в галузі.

Нам є чому повчитись у німців, так Дмитро Патіс та Андрій Колесник, голова Платформи рітейлу УАМ також познайомились з трендами в дизайні та виробництві меблів 2020:

  • багатофункціональність; 
  • екологічні матеріали;
  • універсальний дизайн;
  • довговічна якість;
  • стійкі кольори.

Виставка – це майже завжди про майбутнє, а тому, щоб краще зрозуміти сьогоднішню специфіку ринку меблів Німеччини, представники УАМ також відправились в один з найбільших торговельних меблевих центрів Німеччини Hoffner.

Усіх, з ким представникам УАМ вдалось зав’язати знайомства, ми запросили в якості відвідувачів на виставку Furniture of Ukraine business expo й отримали підтвердження про їх зацікавленість у співпраці з українськими меблевиками.

Керуючий директор Асоціації німецької меблевої промисловості Ян Курт окреслив цьогорічну виставку: “Для учасників виставки imm Cologne 2020 був комерційно успішною виставкою, яка дозволила цій галузі чудово почати 2020 рік. Кельн вкотре продемонстрував своє значення як платформа для контактів та натхнення, а також як ярмарок замовлень. Разом з усіма зацікавленими ми будемо продовжувати посилювати важливість цієї ключової події в постійно змінних умовах.»

Торгова місія українських меблевиків реалізована за підтримки Програми USAID  «Конкурентоспроможна економіка України».

Інформація та фото прес-центру Української Асоціації Меблевиків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *