ГЕНІАЛЬНІСТЬ (від лат. genialis – властивий генієві, плідний) – найвищий ступінь прояву творчих сил людини, котра передбачає вроджену здатність до продуктивної діяльності в тій чи іншій галузі при універсальності обдарування. На щастя, українцям в цьому сенсі також поталанило : ми є сучасниками справді геніального митця – Івана Марчука.  

Знакові твори художника із світовим ім”ям, які щойно повернулись в Україну можна побачити у столиці. За кожною із цих картин –  6 років мандрів, 3 континенти, 20 країн…

З 15 січня Мистецький простір ARTAREA презентує нову експозицію живопису, в якій представлені роботи українського генія сучасності Івана Марчука, що повернулися після шестирічного світового турне.

Хрестоматійні полотна художника стали візитівкою України. Шість років вони подорожували світом і тепер повернулись додому.

Шанувальники Мистецтва  мають шанс  побачити  картини, що експонувалися у Європейському Парламенті в Бельгії, Палаці Націй у Женеві,

Королівському культурному центрі в Аммані в Йорданії, Ноймюнстерському абатстві у Люксембурзі,

Галереї Карфагену в Тунісі, Бангкокському центрі мистецтва та культури у Таїланді, Музеї імені Мустафи Ніяза в Туреччині тощо.

Також, на шанувальників Мистецтва чекає вражаюча мультимедійна експозиція за мотивами творчості художника у digital галереї ARTAREA.

#ХудожникІванМарчук #ВиставкаІванаМарчука #ARTAREA #МистецькийпростірARTAREA #Мистецтво #СергійКомісаров

Фото прес-центру Мистецького простору ARTAREA та Сергія Комісарова, Інформаційне агентство УКРПРЕС-ІНФО

Одне повідомлення

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *