Внутрішньо переміщених осіб та представників місцевих громад Донецької та Луганської областей запрошують подавати заявки на участь у новому проекті з підтримки дрібного підприємництва. Проект впроваджує Міжнародна організація з міграції (МОМ) – Агентство ООН з питань міграції, за фінансування Бюро з питань народонаселення, біженців та міграції Державного департаменту США.

Ініціатива розрахована на підтримку зацікавлених підприємців, а також тих, хто тільки планує започаткувати бізнес у Донецькій та Луганській областях. За умовами проекту, 150осіб зможуть отримати гранти на придбання обладнання та оплату послуг вартістю до 2 800 доларів США.

Учасники повинні бути віком від 18 до 67 років і мати переконливу та реалістичну бізнес-ідею. Для отримання гранту заявникам потрібно підготувати та захистити бізнес-план.

Детальна інформація про основні етапи проекту та вимоги, які висуваються до кандидатів на участь, опублікована на сайті Представництва МОМ в Україні:  http://bit.ly/гранти. Відбір учасників програми здійснюється на конкурсній основі з дотриманням рівності можливостей для ВПО та членів приймаючих громад, а також для жінок і чоловіків.

Інформація Представництва МОМ в Україні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *