Прес-марафон з журналістами Президента України Володимира Зеленського, який пройшов в будівлі Kyiv Food Market, побив світовий рекорд по тривалості. Розпочавшись о десятій ранку, він закінчився опівночі (00.10), й то, тільки завдяки титанічним зусиллям помічника Президента Кирила Тимошенко та Прес-секретаря Юлії Мендель. Вже після 18 – ї Представник національного реєстру рекордів заявив, що станом на 18:24 прес-конференція триває понад 8 годин. Тому вона побила попередній світовий рекорд, на 45 хвилин. Також, Представник національного реєстру рекордів вручив Зеленському відповідний сертифікат світового рекорду.

Заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко пояснив, чому для проведення прес-марафону Володимира Зеленського обрали саме Kyiv Food Market. За словами Тимошенка, однією з причин такого вибору стало бажання провести прес-конференцію у неформальній обстановці та нагодувати журналістів.

“Тому, що це місце підходить за своїм об’ємом для кількості людей, яка до нас сьогодні прийшла з журналістів… Ми не хотіли цього робити в офіційному приміщенні”, — розповів він.

В ході прес-марафону президент зустрівся з 300 представниками засобів масової інформації з усього світу. Такий формат спілкування першої особи держави з представниками ЗМІ також можна вважати рекордом (саме формат – в ресторанах подібні брифінги мали місце). Ціна “банкету” (частування від офісу ЗЕ журналістів сніданком та подальшим перекусом) склала близько 130000 грн. (чеки вже є в мережі на інших інтернет-виданнях).

Наші медіа – партнери – 33 канал – також прийняли участь у зустрічі.

Заступник Головного редактора В. Познацький



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *