Дванадцять з плюсом! За дванадцяти бальною системою. Адже – за-слу-жи-ла! Готуючи репортаж для інофрмаційного агентства УКРПРЕС-ІНФО про День нарождення Андріївського узвозу на Подолі, практично випадково «зіштовхнувся» на знімальному майданчику  із Діаною Поповою, директоркою департаменту культури КМДА.

Це саме вона, її команда та ГО «Андріївський узвіз» відповідають за проведення цього унікального за атмосферою свята. До речі, це буде вже друге офіційне святкування Дня Народження Андріївського узвозу. Десятки мистецьких локацій, сотні артистів театру, кіно і цирку, майстри народної творчості…

 І – сотні тисяч всміхнених і щасливих киян та гостей столиці, які прийшли привітати найбільш колоритну вулицю Києва із Днем народження. І усім цим багатолюдним бурливим мистецьким «хороводом», у якому беруть участь понад 500(!!!) артистів із Києва і Одеси – непомітно для всіх – керує чарівна пані Діана разом із командою її однодумців… Молодець, Діаночко, мододці, члени її команди та керівники ГО «Андріївський узвіз»!  Все організовано  просто чудово!

Це чудове свято і справді є платформою креативної свободи. Отож, друзі, так тримати, назад не відступати! А ми, журналісти, підтримаємо усі Ваші добрі починання! А ось слова, із якими до своїх шанованих гостей звертається … безпосередньо Андріївський узвіз : «Привіт, друзі! Як непомітно минув рік…Я, Андріївський узвіз, радий знову запросити вас на святкування мого Дня Народження у новому форматі. Аналізуючи рік я зрозумів, що для справжнього гуляння одного дня замало, тому цьогоріч чекаю на вас 7 та 8 вересня з 11:00 до 22:00. Вхід, як завжди, вільний.

У ці вихідні Я перетворюся на платформу креативної свободи, де пройде фестиваль вуличних мистецтв. Я сміливо поєднаю в собі циркове, театральне, музичне, візуальне та кіномистецтво. Партнери та друзі свята також підготують цікаву святкову програму з подарунками, танцями, піснями та майстер-класами.Запрошую тебе поринути у закулісний світ мистецтва разом зі Мною.Ти також зможеш стати ТВОРЦЕМ свята.Цьогоріч у фестивалі братимуть участь відомі мистецькі колективи, які завітають на святкування з різних куточків України. Також приєднаються соло-артисти з ексклюзивною програмою саме для Мого свята. Фестивалем на честь Дня Народження Я хочу сказати: «ЄДНІСТЬ У РОЗМАЇТТІ».

#Андріївськийузвіз #ДеньнародженняАндріївськогоузвозу #КМДА #ДіанаПопова #ГОАндріївськийузвіз #УКРПРЕС_ІНФО


Заступник шеф-редактора інформаційного агентства УКРПРЕС-ІНФО

Одне повідомлення

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *