Отримав насолоду від спілкування із кращими митцями нашого народу! Майже в рифму… А тепер – по суті. У виставкових залах Центрального будинку художника Національної спілки художників України відкрилась чудово організована Всеукраїнська художня виставка до дня Незалежності. У ній беруть участь більше 200 сучасних живописців, графіків і скульпторів із усіх областей нашої держави.

Приємно, що з більшістю цих талановитих особистостей я вже давно і добре знайомий. Більше того – ми є партнерами у різних творчих проектах.

Майже усі вони (у той чи інший час) були головними героями моєї авторської програми «Мистецька хвиля +» на каналі Ukrvideotravel. Пишаюся справжньою, а не лише Фейсбучною, дружбою із цими талановитими людьми.

Незважаючи на не найкращі часи, які переживає сучасне Мистецтво нашої держави, мої друзі і приятелі дуже активно і наполегливо працюють.

Не люблю пафосу, ви ж мене знаєте… Але цього разу без високих слів не обійтися. Мої друзі – художники працюють на покращення іміджу України у всьому світі!

Тому присягаюся : підтримував вас, браття і сестри, й надалі допомагатиму у популяризації ваших творчих здобутків!

#ВсеукраїнськахудожнявиставкадодняНезалежності
#Центральнийбудинокхудожника #НСХУ #Мистецькахвиля #Ukrvideotravel

Сергій Комісаров, заступник шеф-редактора УКРПРЕС-ІНФО

Начало формы


Одне повідомлення

  1. Якщо є час – обов”язково відвідайте цю виставку. Понад 200 кращих художників України – це могутня сила!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *